Privatlærer i folkeskolen til dit barn

Hjælp dit barn godt igennem folkeskolen med en privatlærer

Privatlærer i folkeskolen højner skoleglæden

Et barn, der falder bagud fagligt, kan føre til meget bekymring og frustration i hjemmet. Mange forældre oplever, at det blot leder til konflikter, hvis de prøver at rette op på det. Bliver det ved, kan det ende i en ond spiral, hvor barnet begynder at føle, at han/hun ikke dur til noget. I den situation er der brug for en hjælpende hånd, og her kan en privatlærer i folkeskolen være nyttig. Hos GoTutor kan du finde en dygtig og omsorgsfuld privatlærer, der skræddersyr et forløb efter dit barns behov. Sammen lægger I en plan for dit barns forløb, der langsomt, men sikkert, kan løfte dit barn op fagligt og give ham/hende smilet og selvtilliden igen.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Certificerede privatlærere

Hos GoTutor sætter vi punktum for dårlig trivsel i skolen. Det er en vision, hver og en af vores dygtige privatlærere deler og arbejder ud fra. Det handler om at løfte dit barn, både fagligt og personligt, og give dem selvtilliden og skoleglæden tilbage.

Hos GoTutor gennemgår alle privatlærere en grundig certificeringsproces, der sikrer deres faglige og pædagogiske evner. Alle vores privatlærere har eller er i gang med en videregående uddannelse og har fået topkarakterer i de fag, de underviser i.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn