Privatlærer i folkeskolen til dit barn

Hjælp dit barn godt igennem folkeskolen med en privatlærer

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Privatlærer i folkeskolen højner skoleglæden

Et barn, der falder bagud fagligt, kan føre til meget bekymring og frustration i hjemmet. Mange forældre oplever, at det blot leder til konflikter, hvis de prøver at rette op på det. Bliver det ved, kan det ende i en ond spiral, hvor barnet begynder at føle, at han/hun ikke dur til noget. I den situation er der brug for en hjælpende hånd, og her kan en privatlærer i folkeskolen være nyttig. Hos GoTutor kan du finde en dygtig og omsorgsfuld privatlærer, der skræddersyr et forløb efter dit barns behov. Sammen lægger I en plan for dit barns forløb, der langsomt, men sikkert, kan løfte dit barn op fagligt og give ham/hende smilet og selvtilliden igen.

Dit barn i fokus med en privatlærer i folkeskolen

Uanset hvilke udfordringer, dit barn bokser med, kan en privatlærer fra GoTutor hjælpe. Vi tilbyder privatundervisning i alle fag i folkeskolen, både til indskolingsbørn, på mellemtrinnet og i udskolingen. Undervisningen foregår i hjemmet; det er både for at gøre det nemt for dig som forælder, men også for at sikre, at dit barn har den bedst mulige oplevelse i trygge rammer. Det vigtigste er nemlig at have dit barn i fokus, uanset om det er en lille ting, der driller, eller om det er det hele, der er ved at vælte

Underviser vi i din hjemby?

Indtast dit postnummer og se, om vi har ledige undervisere i dit nærområde.

Læs mere om de byer, hvor vi tilbyder lektiehjælp.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

299 kr.

per time

  • Ingen binding - betal kun for de timer, som bruges

  • Alle ubrugte timer refunderes til den pris, som du betalte

  • Mulighed for flere fag og undervisere uden merpris

  • Rente- og gebyrfri afdragsordning tilbydes (Læs mere)

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer