Privatlærer i folkeskolen til dit barn

Hjælp dit barn godt igennem folkeskolen med en privatlærer

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Privatlærer i folkeskolen højner skoleglæden

Et barn, der falder bagud fagligt, kan føre til meget bekymring og frustration i hjemmet. Mange forældre oplever, at det blot leder til konflikter, hvis de prøver at rette op på det. Bliver det ved, kan det ende i en ond spiral, hvor barnet begynder at føle, at han/hun ikke dur til noget. I den situation er der brug for en hjælpende hånd, og her kan en privatlærer i folkeskolen være nyttig. Hos GoTutor kan du finde en dygtig og omsorgsfuld privatlærer, der skræddersyr et forløb efter dit barns behov. Sammen lægger I en plan for dit barns forløb, der langsomt, men sikkert, kan løfte dit barn op fagligt og give ham/hende smilet og selvtilliden igen.

Certificerede privatlærere

Hos GoTutor sætter vi punktum for dårlig trivsel i skolen. Det er en vision, hver og en af vores dygtige privatlærere deler og arbejder ud fra. Det handler om at løfte dit barn, både fagligt og personligt, og give dem selvtilliden og skoleglæden tilbage.

Hos GoTutor gennemgår alle privatlærere en grundig certificeringsproces, der sikrer deres faglige og pædagogiske evner. Alle vores privatlærere har eller er i gang med en videregående uddannelse og har fået topkarakterer i de fag, de underviser i.

Underviser vi i din hjemby?

Indtast dit postnummer og se, om vi har ledige undervisere i dit nærområde.

Læs mere om de byer, hvor vi tilbyder lektiehjælp.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer