Privatlærer i folkeskolen til dit barn

Hjælp dit barn godt igennem folkeskolen med en privatlærer

Vælg fag

Bliv ringet op

En del af

Certificerede privatlærere

Hos GoTutor sætter vi punktum for dårlig trivsel i skolen. Det er en vision, hver og en af vores dygtige privatlærere deler og arbejder ud fra. Det handler om at løfte dit barn, både fagligt og personligt, og give dem selvtilliden og skoleglæden tilbage.

Hos GoTutor gennemgår alle privatlærere en grundig certificeringsproces, der sikrer deres faglige og pædagogiske evner. Alle vores privatlærere har eller er i gang med en videregående uddannelse og har fået topkarakterer i de fag, de underviser i.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

En simpel pris

...så vi kan fokusere på det vigtigste: at planlægge et unikt tilpasset forløb!

Lektiehjælp

299 kr.

per time

  • Betal kun for de timer du bruger

  • Ingen gebyrer eller andre ting med småt

  • Mulighed for flere fag og undervisere

  • Rente- og gebyrfri finansiering tilbydes - Læs mere

Pris er inkl. materialer og opgaver fra:

... For at sikre den højeste kvalitet!

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn