Opgavevejledning i folkeskolen

Find en underviser, der kan guide dit barn godt igennem de skriftlige udfordringer

Læs vores kundeudtalelser

Opgaveskrivning i folkeskolen – hvordan?

Det er en mundfuld for et barn at skulle i gang med skriftlige opgaver. Det kan være svært at vide, hvad der forventes. Hvis han/hun oven i købet ikke er stærk skriftligt, bliver det hurtigt uoverskueligt og meget svært at finde rundt i. Hos GoTutor tilbyder vi privat hjælp til opgaveskrivning i folkeskolen. Vores dygtige undervisere guider og hjælper dit barn igennem processen og bygger selvtillid og læringslyst op gennem små og store aha-oplevelser. Kontakt GoTutor og få en uforpligtende snak om, hvordan hjælp til opgaveskrivning kan højne dit barns faglige niveau og skoleglæde.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Hvordan foregår opgaveskrivning i folkeskolen?

Hos GoTutor tilbyder vi kyndig hjælp til lektierne, til eksamensforberedelse og naturligvis også til opgaveskrivning i folkeskolen. Det er dog vigtigt for os at slå fast, at vores undervisere ikke skriver opgaverne – det ville være snyd, og det tager vi altid afstand fra. Hos GoTutor tror vi på, at den enkelte elevs skoleglæde og trivsel bl.a. kan bygges op ved at genopbygge den faglige selvtillid. Derfor er det altid vigtigt for os, uanset sammenhængen, at der er tale om hjælp og vejledning. Når dit barn får hjælp til opgaver i folkeskolen, er det derfor stadig ham/hende, der skriver dem, men i samspil med en dygtig, tålmodig og empatisk underviser. Vedkommende vil vejlede og lære fra sig, så dit barn kan knække koden til opgaveskrivning i sit eget tempo.

Sådan kan vi hjælpe

Der er mange aspekter af dit barns opgaver, vi kan hjælpe med. Selvom vi ikke skriver opgaverne, kan det være særdeles nyttigt at have en underviser, der kan hjælpe med fx emne, research, kildekritik, opbygning, den røde tråd og godt sprog. Jeres underviser kan råde og vejlede igennem hele processen, men dit barn skriver selv opgaven. På den måde kan han/hun med stolthed og ro i maven aflevere den opgave, der er knoklet hårdt for.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Vores dygtige undervisere

Hos GoTutor er alle vores undervisere håndplukkede topstuderende fra landets videregående uddannelser. De har fået topkarakterer i de fag, de underviser i, og de brænder for at løfte børn og unge, der falder bagud fagligt og mistrives. Vores undervisere gennemgår inden ansættelse en grundig screening, der sikrer deres faglighed og pædagogiske evner. På den måde kan vi også sikre os, at dit barn altid kan få den rette hjælp, som han/hun har behov for.

Når du kontakter GoTutor, matcher vi dit barn op med den af vores undervisere, der bedst kan imødekomme jer både fagligt og personligt. Herefter tilrettelægger I sammen et forløb, der bliver skræddersyet efter dit barns unikke behov. Det er helt op til jer, hvordan forløbet skal se ud og bygges op. Læs meget mere om og mød alle vores dygtige undervisere

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn