Få landets bedste privatlærer
til hjælp med skolearbejdet

Styrk dit barns trivsel

Privatlærer til effektiv undervisning

Søger du en privatlærer, der kan hjælpe dig med lektielæsning, opgaveskrivning eller generel forståelse for et svært fag? Vi har landets bedste undervisere tilknyttet til både folkeskolen og gymnasiet. De kan hjælpe dig godt videre i de fag, du finder svære og har brug for ekstra hjælp til. Nogle fag kan nemlig godt efterlade en masse uafklarede spørgsmål, frustrationer og problemer, hvis man ikke forstår det korrekt. Det kan i værste fald føre til en dumpekarakter, når du skal til eksamen, og faget skal afsluttes. Med en privatlærer får du et skræddersyet forløb efter lige præcis dine ønsker. På den måde er kun du og dine behov i fokus. Kontakt os i dag, så tildeler vi dig den underviser, der passer bedst til dig.

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Få en certificeret privatlærer

Alle vores undervisere har fået topkarakterer i de fag, de udbyder undervisning i. Du kan dermed være helt sikker på, at de som privatlærere medbringer en bred vifte af faglige kompetencer til deres undervisning. Derudover sikrer vi os, at de alle ligeledes besidder pædagogiske kompetencer, som gør dem til dygtige undervisere. De certificeres gennem vores screeningprogram, der sikrer, at de er kvalificerede på både et fagligt, pædagogisk og socialt plan. Det er nemlig kombinationen af disse, der gør dem til Danmarks bedste undervisere. Uanset hvordan du ønsker, din privatundervisning skal foregå, vil vores undervisere gøres deres bedste for, at du får et godt forløb med privat lektiehjælp.

Vores forløb
Sammensat ud fra dit barns behov
3 måneders forløb 329 kr. per time
 • 20 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
6 måneders forløb 299 kr. per time
 • 40 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
12 måneders forløb 269 kr. per time
 • 80 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

Bliv selvsikker med en privatlærer

Nogle fag kan godt være ekstra svære, og som elev kan man hurtigt føle sig usikker og ukomfortabel, hvis man kæmper med et fag, der volder problemer. Samtidig sidder der mange andre elever i klassen, som måske også oplever problemer og ønsker ekstra fokus. Dermed kan det godt være svært at komme til orde og få den hjælp, som man har brug for. Med en privatlærer er du helt sikker på, at kun dine ønsker og behov er i fokus. Du får undervisning i dit helt eget tempo, så du får plads til udfoldelse og kan opnå faglig selvtillid. Der bliver skabt rum for nysgerrighed, spørgsmål og undren, så du føler dig tryg og tør spørge ind til de emner, du har svært ved at forstå.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Vi er altid fleksible

Din privatlærer kan undervise enten hjemme hos dig selv eller i et andet nærliggende studiemiljø, alt efter hvad der passer dig og din hverdag bedst. På det første møde mellem jer, vil I søge at kortlægge helt præcist, hvordan du bedst muligt kan hjælpes godt videre med det pågældende fag. Herefter vil din privatunderviser udforme en plan for jeres undervisningsforløb, så du kan få størst muligt gavn af lektiehjælpen og lære mest muligt, som du kan tage med dig videre. Du bestemmer helt selv tidspunkterne for din undervisning, og vi er altid fleksible, hvis du skulle ønske ændringer i dit forløb.

Målrettet og effektiv læring
GoTutors læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er - og sammen sætter vi mål for, hvordan dit barn kan opnå trivsel og glæde ved skolegangen.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn. Med de helt rette redskaber kan dit barn opnå motivation, selvtillid og tro på egne evner.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper få et overblik over dit barns læringsoplevelser, succeser og faglige udvikling.

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn