Hjælp til SSO

1-til-1 eksamenshjælp

Søger du hjælp eksamenshjælp til SSO?

Kontakt GoTutor i dag, så planlægger vi sammen, hvordan du kan få mest ud af dit SSO-forløb. Efter vi har taget en uforpligtende snak om, hvad du har brug for, går vi i gang med at finde den helt rigtige underviser til dig. Hvis du kontakter os i dag, kan vi sætte forløbet i gang indenfor to hverdage. Skriv dit telefonnummer ind på den her side, så ringer vi dig op indenfor 24 timer. Vi glæder os til at hjælpe dig godt igennem din SSO.

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Privatundervisning af certificerede undervisere

Med lektiehjælp fra GoTutor får du tildelt en kompetent underviser, som fokuserer 100% på dine behov. SSO er en vigtig opgave, da den karakter, du får, tæller dobbelt på karakterbladet, hvorfor du bør gøre alt for at lave en god opgave, idet den kan være afgørende for dit karaktergennemsnit. Det kan derfor være en god ide med en privatunderviser i SSO-perioden, som kan hjælpe dig igennem de områder af din SSO, som du har svært ved.

Mød vores lektiehjælpere
Eksamensforløb

Den rette hjælp til din eksamen

Eksamensboost - 10 timer

3990 kr.

  • Certificerede undervisere

  • Fleksibelt forløb

  • 5 stjerner på Trustpilot

Kom igang
Pakkens indhold

Med GoTutors eksamensboost er du fuldt dækket ind op til dine eksaminer. Kom igang i dag!

Skriftlig eksamen

Mundtlig eksamen

24-timers eksamen

Eksamensopgaver

Vi tager afstand fra snyd
Hos GoTutor kan vi hjælpe dig med at skabe struktur i din opgave, men vi kan ikke skrive din opgave for dig. Vi underviser udelukkende i de dele, der vedrører opgavens overordnede aspekter. Dette omfatter fx opgavens opbygning, kommaregler, kildehenvisninger og søgning efter litteratur - selvfølgelig med en underviser, der kan perspektivere dette til de fag, du har valgt at arbejde med. Når du afleverer din opgave, kan du derfor være stolt over, at det er dig selv, der har forfattet din SRP, og du kan tage imod din karakter med et stort smil på læben.

Personligt SSO-login

Når du starter dit forløb, får du et personligt login, så du kan følge med i din SSO-hjælp. Her kan du løbende følge med i din undervisers rapporter og læse om, hvilke emner I har gennemgået, og hvad I skal gennemgå næste gang.

GoTutor kan hjælpe dig med at strukturere din opgave og svare dig på de ting, du synes er svære. Vi har hjulpet mange hundrede gymnasieelever godt igennem deres SSO, og vi er også klar til at hjælpe dig. Vores undervisere vil kunne hjælpe dig i alle fag og emner på gymnasiet, da de har fået en topkarakter, dengang de selv skrev SSO. Underviseren kommer hjem til dig, og I planlægger ud fra dit skema, hvornår undervisningen skal foregå. Du kan få hjælp til din SSO både om aftenen og i weekenderne - det er helt op til dig.

Eksamenshjælp i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

24-timerseksamen
Dispostion og vejledning
Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn