GoTutor overtager Learny

Af Ruben Samuel Sørensen 03-12-2021
GoTutor overtager Learny

GoTutor har fra 2. december 2021 overtaget Learny, som tilbyder lektiehjælp til elever på folkeskoleniveau. Learny er stiftet og har hidtil været ejet af vikarbureauet Moment.

 

”GoTutor ønsker at være Danmarks førende virksomhed inden for lektiehjælp målt på kvalitet, og til det formål er de dygtigste undervisere helt afgørende. Learny har flere hundrede fantastiske undervisere, som vi er lykkelige for at få på vores hold nu,” siger GoTutors direktør, Ruben Samuel Sørensen:

 

”Learny er en del af Moment, som er Danmarks førende hus inden for rekruttering – dvs. at de undervisere, som vi får, har meget høj kvalitet. Ved at få flere undervisere, kan vi hjælpe flere børn. For GoTutor har rigtig travlt for tiden, så af og til må vi desværre sige nej til forløb.”

 

"Flere virksomheder har ønsket at drive Moments undervisningsplatform Learny til next level. I det lys er vi utrolig stolte af, at vi er nået til enighed med GoTutor, som har Egmont-koncernen som hovedejer via Lindhardt og Ringhof. Med GoTutor og de værdier som de repræsenterer, er vi overbevist om, at vores mange undervisere og ikke mindst elever vil være i sikre hænder fremadrettet," siger Morten Højberg, administrerende direktør i Moment.

 

Lindhardt og Ringhof Uddannelse, en del af Egmont, overtog sidste år majoriteten af GoTutor, som yder lektiehjælp og privatundervisning målrettet elever i grundskolen og på gymnasiet med det formål at skabe selvtillid, trivsel og øget fagligt udbytte af undervisningen.

 

GoTutor ønsker gennem grundig uddannelse af sine undervisere samt brug af førende materialer fra undervisningsforlagene, f.eks. MatematikFessor og Alinea, at tilbyde lektiehjælp af højeste kvalitet. GoTutor tilbyder målrettede forløb, som er skræddersyet elevens unikke behov i f.eks. dansk, matematik, sprog og naturfag på grundskole- og gymnasieniveau.

 

”GoTutor kan lære meget af Learny, som kommer med en masse viden – bl.a. om god rekruttering. Og det positionerer GoTutor endnu stærkere på markedet, nu vi samlet kan trække på over 1.000 undervisere,” siger Ruben Samuel Sørensen.

 

Se mere om Learny på www.learny.dk

 

For yderligere kommentarer kontakt:

Ruben Samuel Sørensen: ss@gotutor.dk // 29691435

 

Lindhart og Ringhof Uddannelse er en del af Egmont og bor i København sammen med Egmonts øvrige forlag. Egmont er en fond, som hvert år giver næsten 100 millioner kroner til børn og unge, der har det svært. LRU rummer en række virksomheder bl.a. Alinea, der er Danmarks største forlag inden for læremidler til den danske grundskole og Praxis Forlag A/S, der er førende udgiver af læremidler til ungdomsuddannelserne. GoTutor har siden 1. juni 2020 været en del af LRU.

Mød forfatteren:

Billede af

Ruben er direktør og medejer af GoTutor. Ruben har en baggrund som underviser / lektiehjælper på HHX og universitetsniveau og har arbejdet i mange år som analysedirektør i marketingbranchen. At Ruben er en del af GoTutor skyldes hans ønske om at gøre en forskel for elever og give dem skoleglæde.

Søger du privat lektiehjælp?

  • GoTutor er Danmarks bedst anmeldte

  • Mange års erfaring og en del af Egmont

  • Trænede og uddannede undervisere

  • Fast lav pris og fair vilkår


Eller kontakt os på: info@gotutor.dk

Du vil måske også synes om

Maslows behovspyramide - teori og eksempler
Maslows behovspyramide - teori og eksempler

Maslows behovspyramide er en model, som er udarbejdet for at danne overblik over menneskets behov. M...

Ulrikke Friis Højer 10-11-2022
Priselasticitet – effekten af prisændringer
Priselasticitet – effekten af prisændringer

På denne blog har vi en del gange antaget, at der er en sammenhæng mellem afsætning og pris. Vi er g...

Ruben Samuel Sørensen 19-09-2022
Købemotiver - købsadfærden på B2C
Købemotiver - købsadfærden på B2C

En måde at forklare på, hvorfor forbrugeren køber det, han/hun gør, er via købemotiverne. Nogle gang...

Ruben Samuel Sørensen 20-09-2022
Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90