GoTutor overtager Learny

GoTutor overtager Learny

GoTutor har fra 2. december 2021 overtaget Learny, som tilbyder lektiehjælp til elever på folkeskoleniveau. Learny er stiftet og har hidtil været ejet af vikarbureauet Moment.

 

”GoTutor ønsker at være Danmarks førende virksomhed inden for lektiehjælp målt på kvalitet, og til det formål er de dygtigste undervisere helt afgørende. Learny har flere hundrede fantastiske undervisere, som vi er lykkelige for at få på vores hold nu,” siger GoTutors direktør, Ruben Samuel Sørensen:

 

”Learny er en del af Moment, som er Danmarks førende hus inden for rekruttering – dvs. at de undervisere, som vi får, har meget høj kvalitet. Ved at få flere undervisere, kan vi hjælpe flere børn. For GoTutor har rigtig travlt for tiden, så af og til må vi desværre sige nej til forløb.”

 

"Flere virksomheder har ønsket at drive Moments undervisningsplatform Learny til next level. I det lys er vi utrolig stolte af, at vi er nået til enighed med GoTutor, som har Egmont-koncernen som hovedejer via Lindhardt og Ringhof. Med GoTutor og de værdier som de repræsenterer, er vi overbevist om, at vores mange undervisere og ikke mindst elever vil være i sikre hænder fremadrettet," siger Morten Højberg, administrerende direktør i Moment.

 

Lindhardt og Ringhof Uddannelse, en del af Egmont, overtog sidste år majoriteten af GoTutor, som yder lektiehjælp og privatundervisning målrettet elever i grundskolen og på gymnasiet med det formål at skabe selvtillid, trivsel og øget fagligt udbytte af undervisningen.

 

GoTutor ønsker gennem grundig uddannelse af sine undervisere samt brug af førende materialer fra undervisningsforlagene, f.eks. MatematikFessor og Alinea, at tilbyde lektiehjælp af højeste kvalitet. GoTutor tilbyder målrettede forløb, som er skræddersyet elevens unikke behov i f.eks. dansk, matematik, sprog og naturfag på grundskole- og gymnasieniveau.

 

”GoTutor kan lære meget af Learny, som kommer med en masse viden – bl.a. om god rekruttering. Og det positionerer GoTutor endnu stærkere på markedet, nu vi samlet kan trække på over 1.000 undervisere,” siger Ruben Samuel Sørensen.

 

Se mere om Learny på www.learny.dk

 

For yderligere kommentarer kontakt:

Ruben Samuel Sørensen: ss@gotutor.dk // 29691435

 

Lindhart og Ringhof Uddannelse er en del af Egmont og bor i København sammen med Egmonts øvrige forlag. Egmont er en fond, som hvert år giver næsten 100 millioner kroner til børn og unge, der har det svært. LRU rummer en række virksomheder bl.a. Alinea, der er Danmarks største forlag inden for læremidler til den danske grundskole og Praxis Forlag A/S, der er førende udgiver af læremidler til ungdomsuddannelserne. GoTutor har siden 1. juni 2020 været en del af LRU.

Del artiklen

Vil du høre mere om lektiehjælp?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov

Du vil måske også synes om

Dårlig trivsel: Se tegnene hos barnet
Dårlig trivsel: Se tegnene hos barnet

Lige som voksne, så kan et barn gå igennem en periode, hvor det er i dårlig trivsel. Børn siger det...

Stress: Giv dit barn en roligere hverdag
Stress: Giv dit barn en roligere hverdag

De senere år er der sket en stigning i antallet af børn og unge med symptomer på stress i Danmark. V...

Legetøj og iPads: Gør plads til begge dele
Legetøj og iPads: Gør plads til begge dele

En undersøgelse, som er beskrevet i artiklen ”Børn ned til syv år forkaster klassisk legetøj” fra Kr...

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90