Få den studiehjælp, du har brug for

Af Caroline Dreyer 25-12-2021
Få den studiehjælp, du har brug for

Ved du, at du kan få studiehjælp til det eller de fag, du har problemer med? Der er hjælp at hente, så det igen bliver sjovt at gå i skole, og så du kan opnå de resultater, du ønsker, uanset hvad dit behov for hjælp er. Med en mentor - eller lektiehjælper - kan du få styrket dit faglige niveau og igen føle dig kompetent på din uddannelse.

Går du på en videregående uddannelse?

Du kan få støtte til de forskellige fag, også når du går på en videregående uddannelse. Du kan få en mentor eller en underviser, der selv går på eller har afsluttet en videregående uddannelse.

Er du i gang med gymnasiet?

Også når du går på gymnasiet, kan du få lektiehjælp til lige præcis det, du har behov for. Der er masser af dygtige lektiehjælpere med særligt gode kompetencer i de forskellige fag, og som kan tilpasse deres undervisning til dig.

Dygtige undervisere

Studiehjælp, lektiehjælp, eksamenshjælp - alt sammen navne for den assistance, du kan få, når du har brug for at arbejde ekstra med et fagområde for at få styr på de centrale problemstillinger eller måske læse fokuseret op til en eksamen. Pointen er, at en dygtig lektiehjælper kan få dig op på det niveau, du har brug for, og kan give dig glæden ved din uddannelse tilbage.

Undervisning, der er tilpasset dig

De dygtige undervisere kan tage udgangspunkt i de problemer, som netop du har. Det er dine behov og ønsker, der bestemmer, hvordan dit forløb bygges op. Undervisningen bliver altså tilpasset lige præcis dig. Det gælder både mht. faget, niveauet og den måde, du bedst lærer på.

Du lærer samtidig metoder, der kan gøre det nemmere for dig fremover at lære nyt. Gentagne uddybninger og forklaringer samt masser af konkret viden og nyttige metoder vil bidrage til både din faglige og din personlige læreproces.

Anerkendende tilgang til læring

Den gode undervisning har en anerkendende tilgang til læring med opbygning af en tæt relation og et trygt læringsmiljø. Der er fokus på muligheder og potentiale, ikke på svagheder.

Du kan få studiehjælp alle ugens dage

Studiehjælp foregår ikke nødvendigvis på hverdage. Du kan også få hjælp lørdag og søndag, hvis det passer dig bedre. Tirsdag aften, fredag eftermiddag ... De fleste lektiehjælpere er meget fleksible og tilbyder at tilpasse sig dig mht. tidspunkt. Antallet af timer er også noget, du selv bestemmer.

Ved du, at du kan vælge, hvor din lektiehjælp skal foregå? Vælg det sted, der bedst passer dig. Nogle tror, at lektiehjælp altid foregår hjemme hos eleven, men sådan behøver det ikke at være. Hvis der er et ledigt lokale på skolen, er det også en mulighed. Det er biblioteket fx også.

Lektiehjælp til dit barn?

Måske er det ikke dig selv, der har behov for lektiehjælp, men dit barn? Ved du, at dit barn kan få lektiehjælp i engelsk, matematik, dansk, fysik og de mange andre fag i skolen? Og få hjælp til metoder, der gør det lettere at lære nyt stof.

Når børn kæmper med et eller flere fag, kan det få konsekvenser for deres skoleglæde, selvtillid - og naturligvis deres læring.

En elev, der oplever for store udfordringer, kan få en svær skoletid og blive skoletræt. Det er vigtigt at hjælpe tidligt, så de faglige udfordringer ikke får konsekvenser for barnets trivsel og selvtillid.

Ring til GoTutor

Du kan kontakte GoTutor både i løbet af dagen og om aftenen - ring til os, eller send os en besked og bliv ringet op inden for 24 timer. Du kan få lektiehjælp i hele landet, i København K, i Aarhus, Køge, Herning, Middelfart osv.

Tag fat i os, bliv kontaktet af en af vores kompetente rådgivere, og lad os snakke om, hvordan vi kan hjælpe. Vi tilbyder lektiehjælp, der er helt specifikt tilpasset hver enkelt elev.

Tag et vigtigt skridt

Bliv ringet op, og tag et skridt, der kommer til at gøre en stor forskel!b

Mød forfatteren:

Billede af

Caroline er ansat som elevkoordinator og tager derfor hånd om alle de forældre, børn og unge, der ringer ind og har brug for hjælp. Caroline er glad for at hjælpe hver og én, der kunne have brug for det, men hun finder det særligt tilfredsstillende, når hun kan hjælpe i mere komplekse situationer for fx tosprogede, ord...

Søger du privat lektiehjælp?

  • GoTutor er Danmarks bedst anmeldte

  • Mange års erfaring og en del af Egmont

  • Trænede og uddannede undervisere

  • Fast lav pris og fair vilkår


Eller kontakt os på: info@gotutor.dk

Du vil måske også synes om

Leg og læring – sjove, spændende og lærerige lege til børn
Leg og læring – sjove, spændende og lærerige lege til børn

Skal det være kedeligt at lære nyt? Absolut ikke! Der findes en masse sjove og spændende lærerige le...

Ruben Samuel Sørensen 17-07-2017
Hjemmeskoling - alt du skal vide om hjemmeundervisning
Hjemmeskoling - alt du skal vide om hjemmeundervisning

Går du og overvejer, om du skal hjemmeskole dit barn via hjemmeundervisning? GoTutor har samlet alt,...

Signe Anna Bøe 06-02-2023
Manglende koncentration: Fem grunde til, at dit barn har svært ved at holde koncentrationen
Manglende koncentration: Fem grunde til, at dit barn har svært ved at holde koncentrationen

Det kan være svært at holde koncentrationen til lektielæsning, særligt når vejret er godt og man hel...

Ruben Samuel Sørensen 22-03-2020
Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90