Tema: Online lektiehjælp

Det kan faktisk være en stor fordel at modtage lektiehjælp online. Her kan du nemlig lave en skærmdeling, så din underviser nemt kan følge med i de emner og opgaver, du har det svært med - præcis som hvis I sad overfor hinanden.

Fleksibel undervisning online

Har du brug for lektiehjælp med let tilgængelighed og stor fleksibilitet? Få effektiv lektiehjælp online af en certificeret underviser fra GoTutor. Mange elever og studerende oplever problemer med et eller flere fag, som de har brug for hjælp til at gennemføre - manglende hjælp kan i værste fald føre til dumpekarakter, når faget skal afsluttes med eksamen. Med online lektiehjælp foregår din undervisning og lektiehjælp via live-video gennem forskellige værktøjer (f.eks. Skype), der gør det endnu nemmere for dig at blive klogere på de svære fag. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan hjælpe dig godt videre med dine lektier online!

Vidste du, at…

I dag udbyder mange uddannelsesinstitutioner uddannelser via fjernundervisning – dvs. som internetbaseret undervisning.

dst.dk

Dine behov i fokus

Hos GoTutor har vi landets bedste undervisere, der står klar til at hjælpe dig med dine afleveringer og lektier online. De har alle fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så du kan være sikker på, at deres faglige kompetencer er på plads. Ydermere gennemgår de alle vores screeningsproces, der sørger for, at de er top-kvalificerede undervisere på både et pædagogisk og socialt plan.

Før du starter forløbet med din underviser, laver vi en udførlig beskrivelse af dine behov og ambitioner. Herefter danner vi et match med den af vores undervisere, der passer bedst til dine ønsker og behov. Dit første online møde med din lektiehjælper vil være en kortlægning af, hvordan han/hun kan skræddersy det helt rigtige forløb med lektiehjælp online dig.

Hvorfor vælge online undervisning?

  • Højere grad af fleksibilitet
  • Udvalgte og certificerede undervisere
  • 100% fokus på dine udfordringer
Få personlig rådgivning

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Når dit barn bliver større

Elever til klasseundervisning

Eksamensangst

Gruppe af gymnasieelever på trappen til gymnasiet

Gymnasiestart

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer