Tema: Mit barn kæmper med eksamensangst

Rigtig mange elever kæmper med en slem nervøsitet, når eksamen begynder at nærme sig, og det kan i værste tilfælde føre til et meget dårligere resultat, end hvad man ellers ville være i stand til at præstere.

Kom angsten til livs

Nervøsiteten kan hurtigt tage over og påvirke en eksamen negativt, men der er heldigvis mange gode måder at komme eksamensangsten til livs på. Med en mentor fra GoTutor får du hjælp i trygge rammer hjemme hos dig selv, eller hvor det passer dig bedst. Vi sørger for, at du får styr på din faglige kunnen, og du lærer at bearbejde din nervøsitet, så du opnår et godt resultat til din eksamen!

Vidste du, at…

En mild nervøsitet kan medvirke til at forbedre resultatet - men tager nervøsiteten overhånd, risikerer man, at præstationen forringes.

netdoktor.dk

Slip eksamensangsten med forberedelse

Når du oplever eksamensangst i forbindelse med en eksamen, kan angsten til dels skyldes, at du ikke føler dig godt nok forberedt. Der er mange aspekter i eksamensangst, men det mest grundlæggende, du kan gøre, er at forberede dig godt og grundigt. Du skal selvfølgelig altid være forberedt, eksamensangst eller ej, men hvis du ved, at du bliver meget nervøs, så sørg for at have gennemgået pensum til punkt og prikke. Hvis du ved med dig selv, at du har gjort dit bedste, og du virkelig føler dig klar til at svare på de spørgsmål, din eksamen kan byde på, så er der intet reel hold i din nervøsitet. Med en mentor får du hjælp til at gennemgå pensum fra ende til anden, og du får styr på de aspekter, du måske har svært ved at forstå.

Symptomer på eksamensangst:

  • Svimmelhed
  • Hovedpine
  • Søvnproblemer
  • Hjertebanken
Få personlig rådgivning

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Når dit barn bliver større

Elever til klasseundervisning

Eksamensangst

Gruppe af gymnasieelever på trappen til gymnasiet

Gymnasiestart

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer