Tema: Den bedste start på gymnasiet

Er du interesseret i den bedst mulige gymnasiestart? Hos GoTutor ved vi, hvor vigtigt det er at komme godt fra start. Der er rigtig mange nye ting at fokusere på, og det kan nemt blive overvældende.

En ny hverdag

Der er nye lærere, nye mennesker, nye fag, flere fag etc. og generelt mange nye aspekter at forholde sig til. Man kan nemt falde bagud i forsøget på at klare det hele, og det kan resultere i et dårligt eksamensresultat, når den tid oprinder. Hos GoTutor har vi landets bedste undervisere tilknyttet, som kan hjælpe dig rigtig godt i gang med din gymnasietid, så du ikke kommer bagud med lektier og afleveringer. Kontakt os i dag, så finder vi sammen den bedst mulige løsning til dig.

Vidste du, at…

74 % af eleverne i 9. og 10. klasse valgte en gymnasial uddannelse som førsteprioritet i år 2017.

uvm.dk

Lektiehjælp til en god gymnasiestart

Hos GoTutor har vi landets dygtigste undervisere tilknyttet som lektiehjælpere. De fleste er selv studerende på en videregående uddannelse, og de har alle fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så du kan være sikker på, at de medbringer en bred vifte af faglige kompetencer. Yderligere gennemgår vores undervisere en screeningsproces, som sikrer, at de besidder pædagogiske egenskaber og er kvalificerede undervisere. De har selv været igennem gymnasiet og de mange eksamener, så de ved præcis, hvad det kræver at komme godt ud på den anden side - derfor vil de også fungere som en mentor for dig, der udover undervisning kan vejlede og råde dig godt igennem hele din gymnasietid.

Sådan kan lektiehjælp gavne din gymnasiestart:

  • 100% fokus på dine behov med 1-1 undervisning
  • Hjælp til de fag du har svært ved
  • Følg løbende dine fremskridt gennem skriftlig rapportering
Få personlig rådgivning

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Når dit barn bliver større

Elever til klasseundervisning

Eksamensangst

Gruppe af gymnasieelever på trappen til gymnasiet

Gymnasiestart

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer