Tema: Den bedste start på gymnasiet

Er du interesseret i den bedst mulige gymnasiestart? Hos GoTutor ved vi, hvor vigtigt det er at komme godt fra start. Der er rigtig mange nye ting at fokusere på, og det kan nemt blive overvældende.

En ny hverdag

Der er nye lærere, nye mennesker, nye fag, flere fag etc. og generelt mange nye aspekter at forholde sig til. Man kan nemt falde bagud i forsøget på at klare det hele, og det kan resultere i et dårligt eksamensresultat, når den tid oprinder. Hos GoTutor har vi landets bedste undervisere tilknyttet, som kan hjælpe dig rigtig godt i gang med din gymnasietid, så du ikke kommer bagud med lektier og afleveringer. Kontakt os i dag, så finder vi sammen den bedst mulige løsning til dig.

Vidste du, at…

74,0 procent af eleverne i 9. og 10. klasse valgte en gymnasial uddannelse som førsteprioritet i år 2017.

uvm.dk

Lektiehjælp til en god gymnasiestart

Hos GoTutor har vi landets dygtigste undervisere tilknyttet som lektiehjælpere. De fleste er selv studerende på en videregående uddannelse, og de har alle fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så du kan være sikker på, at de medbringer en bred vifte af faglige kompetencer. Yderligere gennemgår vores undervisere en screeningsproces, som sikrer, at de besidder pædagogiske egenskaber og er kvalificerede undervisere. De har selv været igennem gymnasiet og de mange eksamener, så de ved præcis, hvad det kræver at komme godt ud på den anden side - derfor vil de også fungere som en mentor for dig, der udover undervisning kan vejlede og råde dig godt igennem hele din gymnasietid.

Sådan kan lektiehjælp gavne din gymnasiestart:

 • 100% fokus på dine behov med 1-1 undervisning
 • Hjælp til de fag du har svært ved
 • Følg løbende dine fremskridt gennem skriftlig rapportering
Få personlig rådgivning

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Når dit barn bliver større

Elever i indskolingen

Eksamensangst

Elever i indskolingen

Gymnasiestart

Vores forløb
Sammensat ud fra dit barns behov
3 måneders forløb 329 kr. per time
 • 20 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
6 måneders forløb 299 kr. per time
 • 40 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
12 måneders forløb 269 kr. per time
 • 80 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

Gymnasiet åbner for videregående uddannelser

Dit karaktergennemsnit er afgørende for, hvilken uddannelse du kan komme ind på, når din gymnasietid er slut, og du gerne vil videre i uddannelsessystemet. Dit gennemsnit kan aldrig laves om, så det er en rigtig god idé at bestræbe sig på at få gode karakterer på eksamensbeviset. Det gælder om at finde din egen læringsstil: Hvordan får du mest muligt ud af din undervisning, lektielæsning og opgaveskrivning? Med en privatunderviser fra GoTutor får du et skræddersyet undervisningsforløb, der målretter sig efter dine behov. Det er især vigtigt at komme godt med det første halve år, inden eksamensperioderne for alvor begynder at sætte ind. Du kan modtage undervisning i ét eller flere fag, og forløbene kan rettes ind efter de emner, som du har lyst til og brug for at gennemgå.

Målrettet og effektiv læring
GoTutors læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er - og sammen sætter vi mål for, hvordan dit barn kan opnå trivsel og glæde ved skolegangen.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn. Med de helt rette redskaber kan dit barn opnå motivation, selvtillid og tro på egne evner.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper få et overblik over dit barns læringsoplevelser, succeser og faglige udvikling.

Lektiehjælp til en god gymnasiestart

Gymnasiet er en spændende og vigtig periode af dit liv - der skal balanceres lektier, fritid, venner, fester, skolegang og gode karakterer. Det kan være en enorm udfordring at få plads til det hele, og det kan desværre nemt gå galt, hvis man ikke har godt styr på det! Vi har samlet vores allerbedste råd til, hvordan du kommer godt i gang og får en god, lærerig og sjov gymnasietid med god balance i alle aspekter af denne periode. ‘Hemmeligheden bag den bedste gymnasiestart’ gennemgår, hvordan du planlægger din tid, balancerer dit sociale liv og din skolegang, finder din personlige læringsstil til en effektiv undervisning og meget mere.

Download ebogen gratis!
Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn