Få en mentor i Aarhus

0.-10. klasse Gymnasie

Mentor til bedre skoledage

Mangler du en mentor i Aarhus? GoTutor tilbyder certificerede mentorer i hele Aarhus og omegn. GoTutor kan tilrettelægge privatundervisning i alle fag på alle niveauer i både folkeskolen og gymnasiet til priser, hvor alle kan være med.

Vi laver et undervisningsforløb, som passer til lige netop dine behov, hvilket gør det muligt kun at fokusere på dine problemer samt på, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt og mest effektivt, så du kan opnå en god karakter til eksamen. I Aarhus kan du blive tilknyttet en mentor, som har mulighed for at komme hjem til dig eller mødes på et af bibliotekerne i området. Det bestemmer du helt selv.

Bliv ringet op

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring