Eksamenshjælp i gymnasiet Skriftlig eksamen

Mangler dit barn lektiehjælp til skriftlig eksamen eller skriftlig årsprøve?

Der er mange ting, der skal være styr på, når man skal til en skriftlig prøve eller eksamen, og hvis man ikke er godt nok forberedt, kan det i værste tilfælde føre til en lav karakter som endeligt resultat. Hos GoTutor har vi landets bedste undervisere tilknyttet, der kan give eleven redskaberne og motivationen til at opnå en topkarakter! Kontakt os i dag, så tildeler vi jer en underviser, der skræddersyr et forløb, som passer lige til dit barns ønsker og behov.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Få en certificeret underviser

Vi sørger for, at alle vores lektiehjælpere er topkvalificerede undervisere. De har alle fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så vi kan garantere, at de har en bred vifte af faglige kundskaber med sig til de skriftlige discipliner af et fag. Yderligere certificerer vi dem gennem vores screeningprogram, der sikrer, at de besidder pædagogiske og sociale færdigheder til at undervise alle aldersgrupper på alle niveauer. Denne kombination af faglige, pædagogiske og sociale egenskaber gør, at vores undervisere er Danmarks bedste. Måske skal dit barn snart til en afsluttende skriftlig eksamen i 3.g, eller måske drejer det sig om en årsprøve i et fag, hvor han/hun gerne vil forbedre sig og vise sin underviser, at en god standpunktskarakter er fortjent. Uanset hvilke ønsker og behov barnet har, står vores undervisere klar.

Eksamensforløb

Den rette hjælp til din eksamen

Eksamensboost - 10 timer

3990 kr.

10 timers undervisning
  • Certificerede undervisere

  • Fleksibelt forløb

  • 5 stjerner på Trustpilot

Book dit forløb nu

Pakkens indhold

Med GoTutors eksamensboost er du fuldt dækket ind op til dine eksaminer. Kom igang i dag!

Skriftlig eksamen

Mundtlig eksamen

24-timers eksamen

Eksamensopgaver

Afslut med en god karakter

Skriftlige eksamener kræver dedikation og faglig kunnen, og det kan være svært selv at forberede sig på og læse op til, hvis man ikke føler sig helt sikker i det pågældende fag. Mange gange kan det være svært blot at overskue, hvor man skal starte, når man tager fat på forberedelserne til den skriftlige prøve. Der kan være mange forskellige problemstillinger, som barnet har svært ved, eller der kan være et enkelt aspekt, som trænger til at blive finpudset. Til en matematisk skriftlig eksamen skal man for eksempel have styr på sine begreber og udregninger, hvis man ønsker et godt resultat. Til en skriftlig prøve i dansk er det derimod væsentligt at have et pænt skriftsprog og mestre de forskellige genrer. Yderligere er det selvfølgelig vigtigt, at grammatikken sidder lige i skabet, når man afleverer sin opgave. Uanset hvad I søger hjælp til, kan jeres privatunderviser sammensætte et forløb, som sætter fokus på lige præcis de udfordringer, barnet oplever med skriftlige eksamener.

Intensiv eksamenshjælp i gymnasiet

Læs mere om eksamenshjælp på ungdomsuddannelserne

Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn