Eksamenshjælp i gymnasiet Mundtlig eksamen

Søger du lektiehjælp til mundtlig eksamen?

Hos GoTutor har vi landets bedste undervisere tilknyttet alle fag til både folkeskolen og gymnasiet, og de står klar til at hjælpe dig med din mundtlige eksamen. Der er mange aspekter, som du skal have styr på, og det kan være svært at mestre. Det kan i værste fald føre til en dårlig karakter til din eksamen. Kontakt os i dag, så tildeler vi dig en underviser, der skræddersyr et forløb, der passer lige til dig.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Privatundervisning med certificerede undervisere

Alle vores undervisere certificeres gennem vores screeningprogram, der sikrer, at de er kvalificerede undervisere. De har alle fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så du kan være helt sikker på, at deres faglige kunnen er i top. Samtidig er det essentielt, at de ligeledes besidder pædagogiske og sociale egenskaber, så du føler dig komfortabel med din underviser. Kombinationen af faglige, pædagogiske og sociale egenskaber gør vores undervisere til Danmarks bedste - og de står klar til at skræddersy et forløb med lektiehjælp til mundtlig eksamen, der passer lige til dig.

Eksamensforløb

Den rette hjælp til din eksamen

Eksamensboost - 10 timer

3990 kr.

10 timers undervisning
  • Certificerede undervisere

  • Fleksibelt forløb

  • 5 stjerner på Trustpilot

Book dit forløb nu

Pakkens indhold

Med GoTutors eksamensboost er du fuldt dækket ind op til dine eksaminer. Kom igang i dag!

Skriftlig eksamen

Mundtlig eksamen

24-timers eksamen

Eksamensopgaver

Afslut med en god karakter

Det er vigtigt at være dedikeret i sin eksamenslæsning, men nogle gange kan man godt få brug for hjælp. Det kan gælde i fag, som du har svært ved, og som du frygter ikke at kunne bestå på egen hånd. Det kan også være et fag, som du er dygtig til, men hvor du gerne vil have hjælp til lige at forstå det sidste, så topkarakteren kan komme i hus. Uanset hvad du søger, vil din underviser sammensætte et forløb, som passer til præcis dine ønsker og behov. I opstiller sammen ét eller flere mål, som du gerne vil arbejde på, og din underviser vil gøre sit bedste for at hjælpe dig med de problemstillinger, du ønsker at belyse. Du får dermed de bedste forudsætninger for at afslutte din mundtlige eksamen med topkarakter.

Intensiv eksamenshjælp i gymnasiet

Læs mere om eksamenshjælp på ungdomsuddannelserne

Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn