Eksamenshjælp i gymnasiet AT

Søger du hjælp til AT eksamen?

Skal du snart op i AT og mangler hjælp til eksamen? Hos GoTutor kan du få intensiv og effektiv eksamenshjælp i AT med en højt kvalificeret underviser, der kan hjælpe dig med at styrke din præstation og blive klar til eksamen.

Vi udvælger kun Danmarks dygtigste undervisere, der alle opnår certificering gennem vores screeningprogram med pædagogiske kurser, så vi kan sikre dig den bedste hjælp.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Topkvalificeret privatunderviser

Til din undervisning i AT matcher vi dig med en af vores dygtige undervisere, der selv har opnået topkarakter i faget, og som er klar til at styrke dine eksamenskompetencer i de mange facetter, du skal have styr på. Din underviser vil selvfølgelig ligeledes have kvalifikationer tilknyttet de fag, du har valgt til din AT-eksamen.

Din underviser vil være højst kvalificeret til at hjælpe dig med din eksamen i AT, så du kan føle dig mere sikker i dit emne og din præsentation. Du kan modtage hjælp til eksamen inden for alle aspekter af faget, så du kan styrke dine kompetencer inden for din præsentation, dit faglige emnefelt eller lignende.

Mød vores lektiehjælpere

Vores dygtige undervisere i at

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Sebastian H.

Sebastian H.

HF

Se profil
Jonathan H.

Jonathan H.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Sune J.

Sune J.

Aarhus Universitet - AU

Idéhistorie

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil

Få forberedende eksamenstræning

Når du skal til eksamen i AT, er det vigtigt at illustrere, at du har godt styr på det emne, du har valgt. Du skal kunne vise, at du har et godt kendskab til de forskellige fags metoder, og du skal være forberedt på, at dine spørgsmål vil dreje sig om dette. Du skal have din synopsis med, men husk, at din mundtlige præsentation ikke skal være en oplæsning eller gennemgang af denne - du skal kunne vise, at du har arbejdet videre med opgaven. Alt dette sørger din underviser for, at du får styr på.

Det er helt op til dig selv, hvordan du klarer din eksamen - vores undervisere kan desværre ikke være med, når slaget skal stå. Men vi kan garantere dig, at de vil hjælpe dig mod målet og give dig alle de redskaber, du behøver for at score en topkarakter!

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

24 timerseksamen
Disposition og vejledning
Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn