Eksamenshjælp i gymnasiet 24-timerseksamen

Søger du hjælp til 24-timers eksamen?

24-timers eksamen er en eksamensform, der adskiller sig fra de andre, og derfor kan det være svært at vide, hvordan man skal forberede sig. Heldigvis kan vores dygtige undervisere yde den nødvendige eksamenshjælp og hjælpe dig med at forbedre dine faglige færdigheder, så du kan føle dig klar og forberedt, når du skal ind til eksamen. Du matches med en underviser i det pågældende fag, der selv har fået topkarakter, og som er klar til at styrke dine eksamenskompetencer, uanset hvad du ønsker hjælp til ved din eksamen. Din underviser kan selvfølgelig både hjælpe dig med forberedelserne i dagene op til din eksamen og på selve eksamensdagen i løbet af de 24 timer, du har til rådighed.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Eksamenshjælp ud fra dine behov

GoTutors undervisere er fleksible og tilbyder dig eksamenshjælp både hjemme hos dig selv, på biblioteket eller et tredje sted, alt efter dine behov. I aftaler selv mellem jer, hvad der passer bedst ind i din hverdag og eksamenslæsning. På den måde er du sikret, at vi kan undervise dig der, hvor du bedst kan koncentrere dig og føler, at du efter hver undervisningsgang har fået det størst mulige udbytte af tiden med din underviser.

Vi udvælger kun Danmarks dygtigste undervisere, der alle opnår certificering gennem vores screeningprogram med pædagogiske kurser, så vi kan sikre dig den bedste hjælp.

Mød vores lektiehjælpere

Vores dygtige undervisere i 24-timerseksamen

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Sebastian H.

Sebastian H.

HF

Se profil
Jonathan H.

Jonathan H.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Sune J.

Sune J.

Aarhus Universitet - AU

Idéhistorie

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil

Få eksamenstræning til et 12-tal

Til din 24-timers eksamen skal du illustrere, at du har styr på det emne, du har trukket: Du skal udvise overblik og overordnet forståelse, og så skal du vise, at du har anvendt alle de kilder, du har haft til rådighed. 24 timer lyder som meget, men tiden går ganske hurtigt med de forskellige aspekter af din forberedelse. Derfor er det en god idé at have styr på alle dine noter og alt materiale fra din undervisning, inden du trækker dit emne. På den måde har du helt styr på, hvor du skal finde det relevante materiale, der kan hjælpe dig. Sammen med din underviser gennemgår du bilagene grundigt og opstiller en række spørgsmål, som relaterer sig til dit emnefelt.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn