En oplevelse af GoTutor

"Det bedste er, at børnene er glade"

- Teresa Ariosto

Teresa ariosto hojbjerg

Forløb

40 timer

Fag

Dansk og matematik

Landsdel

Højbjerg

"For to år siden flyttede vi til Danmark fra England, hvor mine børn er født og opvokset. De er tvillinger og går i femte klasse. Skolen sagde til os, at deres dansk var fint, og de klarede sig okay, men når man kommer fra et helt andet skolesystem, er der nogle ting, som kan være svære.

Jeg kunne se på mine børn, at de havde nogle problemer med selvtilliden. De følte sig ikke lige så sikre på skoleopgaverne, som de gjorde, da vi var i England, og det er jo klart, når man skifter til et helt nyt sprog. Udfordringerne var både i dansk, men også i matematik, hvor man skal forstå opgavebeskrivelserne. Vores hjælp rakte ikke langt, for vi begyndte jo også at lære dansk for to år siden. Vi måtte give dem noget støtte før, de her udfordringer gik hen og blev til et problem.

Min søn var klar på at få hjælp fra starten. Han kunne godt se, at det ville hjælpe ham meget. Det tog lidt længere tid før, min datter blev begejstret for ideen. I dag er de begge meget glade for undervisningen. De ser frem til at Lærke kommer. Hun er rigtig sød med dem, men hun er også meget præcis og punktlig. Det fungerer bare. Både Lida og Flavio føler sig mere sikre på opgaverne, og de er blevet bedre til at tackle dem.

Det gør mig meget lettet at se mine børn få den hjælp, de har brug for. Så skal jeg ikke gå og bekymre mig så meget om det. Det bedste er, at børnene er glade, og de er meget glade for Lærke. Hun er ung, så hun kan relatere til dem, og det tror jeg er vigtigt."

- Teresa Ariosto

Mød underviseren:

Kvindelig underviser.jpeg

”Jeg er positivt indstillet og glad for at undervise. Jeg har eksempelvis undervist i engelsk i en kinesisk pre-school og er derigennem certificeret med det, der hedder TESOL. Derudover har jeg ofte hjulpet min lillebror på 14 år med diverse folkeskolefag. Fagligt er jeg stærk i de fleste fag, både på folkeskole- og gymnasieniveau.”

- Lærke J.

Skal vi også hjælpe dit barn?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90