En oplevelse af GoTutor

"Vi valgte GoTutor, fordi det var den mest fleksible løsning"
- Carsten Loland

Glade elever der bliver undervist

Forløb

80 timer

Fag

Dansk, engelsk og matematik

Landsdel

Virum

"Det var faktisk min datter selv, der gav udtryk for, at hun gerne ville have lektiehjælp. Hun syntes, at femte klasse havde været svær, og så blev det nok mindst lige så svært i sjette klasse, så det ville hun gerne gøre noget ved. Jeg syntes, det var en rigtig god ide, fordi når vi prøvede at hjælpe Manuela, kunne det tit ende med, at vi blev uvenner.

Vi valgte GoTutor, fordi det var den mest fleksible løsning. Manuelas lektiehjælper, Lukas, er meget engageret og kreativ, når han finder på nye måder at gøre undervisningen sjov og spændende. Det har været vigtigt at få en tredjepart ind. Manuela synes, at Lukas kan forklare opgaverne på en meget bedre måde, end vi kan. Selvfølgelig synes hun, det er hårdt at arbejde med et fag, som hun har svært ved, men hun går til den, og hun rykker sig fagligt.

Det er rart at vide, at der bliver taget hånd om Manuelas skole, for så kan vi også fokusere på andre ting. Vi er meget tilfredse, og det er vores datter også. Det er et pres, der er blevet taget af skuldrene."

- Carsten Loland

Mød underviseren:

fds

”Jeg har altid godt kunne lide at videregive viden til andre mennesker, og dette er også grunden til, at størstedelen af min erhvervserfaring indebærer elementer af undervisning. Heriblandt kan det nævnes, at jeg har arbejdet som lærervikar hvor jeg har arbejdet med alt fra 0-10. klasse.”

- Lukas M.

Skal vi også hjælpe dit barn?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov


Lektiehjælp i mellemtrinnet

Oplever du manglende skoleglæde hos dit barn? Med et forløb til lektiehjælp i mellemtrinnet hos GoTutor vil du opleve fokus på dit barns skoletrivsel og motivation til skolearbejdet. Børn i mellemtrinnet vil opleve nye faglige udfordringer, der kan virke svære at overkomme – og det kan føre til manglende motivation og tab af skoleglæde. Vi tildeler jer en lektiehjælper, der forstår dit barns udfordringer og kan håndtere de vanskeligheder, barnet oplever i forbindelse med sin skolegang. Lektiehjælpen foregår hjemme hos jer og vil typisk vare 2 timer.

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn