En oplevelse af GoTutor

"Vi valgte GoTutor, fordi det var den mest fleksible løsning"

- Carsten Loland

Carsten loland virum

Forløb

80 timer

Fag

Dansk, engelsk og matematik

Landsdel

Virum

"Det var faktisk min datter selv, der gav udtryk for, at hun gerne ville have lektiehjælp. Hun syntes, at femte klasse havde været svær, og så blev det nok mindst lige så svært i sjette klasse, så det ville hun gerne gøre noget ved. Jeg syntes, det var en rigtig god ide, fordi når vi prøvede at hjælpe Manuela, kunne det tit ende med, at vi blev uvenner.

Vi valgte GoTutor, fordi det var den mest fleksible løsning. Manuelas lektiehjælper, Lukas, er meget engageret og kreativ, når han finder på nye måder at gøre undervisningen sjov og spændende. Det har været vigtigt at få en tredjepart ind. Manuela synes, at Lukas kan forklare opgaverne på en meget bedre måde, end vi kan. Selvfølgelig synes hun, det er hårdt at arbejde med et fag, som hun har svært ved, men hun går til den, og hun rykker sig fagligt.

Det er rart at vide, at der bliver taget hånd om Manuelas skole, for så kan vi også fokusere på andre ting. Vi er meget tilfredse, og det er vores datter også. Det er et pres, der er blevet taget af skuldrene."

- Carsten Loland

Mød underviseren:

Mandlig lektiehjælper.jpeg

”Jeg har altid godt kunne lide at videregive viden til andre mennesker, og dette er også grunden til, at størstedelen af min erhvervserfaring indebærer elementer af undervisning. Heriblandt kan det nævnes, at jeg har arbejdet som lærervikar hvor jeg har arbejdet med alt fra 0-10. klasse.”

- Lukas M.

Skal vi også hjælpe dit barn?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90