En oplevelse af GoTutor

"Hun er en rollemodel for min datter"

- Kristina Clarck

Elev og underviser laver lektier

Forløb

40 timer

Fag

Dansk

Landsdel

Slagelse

"Da Frederikke blev erklæret ordblind sidste skoleår, fik vi stukket en computer i hånden, og så måtte vi ellers klare os selv. Der var ikke noget hjælp at hente i skolen, udover at vi fik udleveret en IT-rygsæk. Lærerne vidste heller ikke, hvordan de skulle hjælpe Frederikke, så vi stod meget alene. Derfor kontaktede jeg GoTutor.

Det er helt perfekt, fordi Sofia, Frederikkes lektiehjælper, selv er ordblind, så hun forstår Frederikke. Hun ved præcis, hvad det er for nogle udfordringer, som hun står overfor, og så kan hun forklare tingene på en måde, som Frederikke forstår. Sofia har selv været der, hvor Frederikke er, og hun går på universitetet i dag, så hun har en helt masse teknikker og metoder, som hun kan lære Frederikke. Hun er en rollemodel for min datter.

De har undervisningen over Skype, og det fungerer smaddergodt. De kan dele skærm, tale på webcam, og Sofia kan sende ting, som Frederikke skal printe ud. I starten fokuserede de meget på dansk, men efterhånden er de gået videre til de andre fag, hvor Frederikke mangler noget grundviden. Det bedste er, at Frederikke bliver glad. Når hun lige pludselig siger ”aha” med et stort smil, så kan man mærke, at det her er hver en krone værd. Hun får følelsen af, at hun godt kan finde ud af tingene. Nu forstår hun det, som hun har fået at vide i skolen, fordi Sofia har forklaret det for hende, og det gør, at hun faktisk synes, det er rigtig spændende at lære. Hun har virkelig rykket sig, og det er både hende og jeg lykkelige for."

- Kristina Clarck

Mød underviseren:

Kvindelig eksamenshjælper.jpeg

”Jeg er sød, imødekommende, meget forstående og god til at forklare tingene på flere forskellige måder, hvis den første måde ikke kan forståes af eleven. Jeg har altid brændt for at hjælpe andre med de ting som de ikke forstår, da det giver en glæde hos mig, men så sandelig også ved eleven når de endelig forstår det.”

- Sofia V.

Skal vi også hjælpe dit barn?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90