En oplevelse af GoTutor

"Clara er koncentreret, og hun hygger sig"

- Michella Baunsgaard

Michella baunsgård hellerup

Forløb

80 timer

Fag

Dansk og matematik

Landsdel

København

"Clara blev for kort tid siden diagnosticeret ordblind. Hun får ekstrahjælp i skolen, men der er meget, som er gået tabt i tiden, før hun blev diagnosticeret. Det er en mild form for ordblindhed, så vi tænkte, at vi ville sætte ind så tidligt som muligt med noget lektiehjælp derhjemme for at hjælpe hende på vej.

Det går rigtig godt med undervisningen. Clara er koncentreret, og hun hygger sig også med sin lektiehjælper. Det går simpelthen dobbelt så hurtigt, når hun laver opgaverne med en anden end en forælder. Der er ikke nogen konflikter omkring arbejdet, og hun bliver ikke frustreret som hun gør, når vi laver lektierne sammen.

Kemien er rigtig god mellem Clara og hendes underviser, Maria. Hvis Clara har svært ved at fokusere, så er Maria god til at skabe et lille pusterum, få hende til at lave et par englehop, og så komme videre. Det er en rigtig god relation, de har opbygget.

Vi har lige været til forældremøde omkring nationaltesten, og der kunne lærerne se, at der var sket en klar forbedring hos Clara. Det er jo dejligt, men det allerbedste ved det her forløb er at se min datter være motiveret og gøre en stærk indsats på trods af, at det er noget, som hun har svært ved."

- Michella Baunsgaard

Mød underviseren:

Kvindelig lektiehjælper.jpeg

”Jeg håber på at kunne gøre en forskel for den enkelte elev, da jeg synes det er givende at kunne se en faglig udvikling på tæt hold. Jeg har altid være glad for at gå i skole og for at lære, hvilket er en glæde, jeg håber på at kunne give videre til andre børn og unge.”

- Marie A.

Skal vi også hjælpe dit barn?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90