En oplevelse af GoTutor

"Det er de bedste penge, jeg nogensinde har investeret"

- Charlotte Benedictus

Matematik lektier

Forløb

20 timer

Fag

Matematik

Landsdel

Højbjerg

"Min datter Ayse er rigtig dygtig i skolen og meget ambitiøs, men en dag kom hun til mig og sagde, at hun havde mistet selvværdet, når det kom til matematik. Hun troede ikke på sig selv i det fag, og det ville hun rigtig gerne gøre noget ved. Jeg kunne godt forstå hende, fordi matematik kan jo hurtigt blive svært, hvis man ikke får styr på grundtingene. Det skete for mig, dengang jeg havde matematik, og det ønskede jeg ikke for min datter.

Der var en mulighed for at få ekstraundervisning på skolen, men det var i hold af flere elever, og Ayse ville helst have den her intensive hjælp, hvor man sidder alene med en lektiehjælper. Det var også Ayse selv, der valgte GoTutor. Hun kunne godt lide, at man kunne følge med i sine fremskridt og sit timeforbrug inde på nettet, så hun eventuelt kunne gemme nogle af timerne til de store prøver.

Jeg må sige, at det er de bedste penge, jeg nogensinde har investeret. Allerede inden vores underviser, Benjamin, satte gang i forløbet, havde han forklaret over telefonen, hvad han havde planlagt for Aisa. Han lavede straks en vurdering af, hvad Aisa havde behov for, og hvilke af hendes svagheder de skulle kigge på. Der var virkelig kemi og forståelse fra start af. Meget hurtigt kom der fuld koncentration på, og Ayse er simpelthen så fokuseret, når de har undervisning.

Allerede efter et par ganges undervisning kom Ayse hjem fra en matematikprøve og var fuldstændig henrykt. Jeg spurgte hende, hvorfor det var gået så godt, og hun svarede, at hun havde fået selvtillid. Det har givet hende et kick, det her undervisning. Når man er en pige på 12 som Ayse, der allerede nu går og snakker om sin uddannelse, og hvad hun gerne vil være, når hun bliver stor, er det også fantastisk at sidde med en universitetsstuderende. Benjamin er en slags mentor for hende, en rollemodel, og hun suger jo til sig med viden. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for min datter."

- Charlotte Benedictus

Mød underviseren:

Mandlig underviser.jpeg

”Jeg er altid hjælpsom og fleksibel og kan give lærerige oplevelser. Jeg kan undervise i en række forskellige fag, alt fra tysk og dansk til historie og biologi. Og jeg glæder mig altid til at dele ud af min viden!”

- Benjamin A.

Skal vi også hjælpe dit barn?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90