En oplevelse af GoTutor

"Det er en kæmpe lettelse for mig"

- Embla Thorsdottir

Embla thorsdottir gentofte

Forløb

80 timer

Fag

Dansk

Landsdel

Gentofte

"Vi flyttede fra Island til Danmark for fire år siden. Vores ældste søn, Askur, var 8 på det tidspunkt. Han har aldrig været særlig interesseret i at læse, så han haltede mere og mere bagud i dansk. Askur ville ikke rigtig snakke om det med os, men vi kunne se på hans karakterer, at der måtte gøres noget. I de nationale tests scorede han under middel, men lærerne fortalte os, at han hans niveau ikke var lavt nok til at få ekstra hjælp. Det synes vi ikke var i orden, fordi hvad ville der så ske, når han kom i de større klasser eller gymnasiet?

Askur følte, at han ikke duede til dansk og han fik en nedtursfølelse, når han skulle læse, fordi han associerede det med noget dårligt. Jeg havde svært ved at se mit barn have det sådan, så vi kontaktede GoTutor for at få den støtte, han ikke kunne få i skolen.

Vi kan virkelig se, at Askur har rykket sig, siden han startede med Peter, vores underviser. Jeg læser selv med ham hver dag, og jeg kan se, at han har meget større tekstforståelse, ordforråd og læsehastighed. Det er en kæmpe lettelse for mig, at han ikke længere har en daglig kamp bare for at følge med de andre i klassen.

Bare det, at Peter er en voksen person uden at være en af hans forældre, tror jeg har betydet meget for Askurs indlæring. Han er mere parat til at tage imod hjælpen, når den kommer fra Peter. Han giver Askur den opmærksomhed, som han har brug for. I skolen skal man jo kæmpe med 20 andre elever, som måske er mere fremme i skoene end min søn, der er en ret stille type. Det var med til, at han faldt bagud, men nu har han altså fået den opmærksomhed og det spark, der skulle til, for at løfte ham op på de andres niveau."

- Embla Thorsdottir

Mød underviseren:

Mandlig mentor.jpeg

”Min motivation for at arbejde hos GoTutor er, for det første, at den personlige undervisningsform tiltaler mig, med sin større opmærksomhed på eleven og bedre muligheder for målrettet undervisning og fordybelse. Som underviser er formidlingsevner, overblik og tålmodighed mine største forcer, og jeg bestræber mig på at foranledige dybdegående og blivende forståelse for det givne stof.”

- Peter T.

Skal vi også hjælpe dit barn?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90