En oplevelse af GoTutor

"Hendes profil var et match"

- Michaela Bull

Michæla bull kastrup

Forløb

30 timer

Fag

Matematik

Landsdel

Kastrup

"Jeg henvendte mig til GoTutor, fordi undervisningen i folkeskolen ikke var tilstrækkelig til at samle min søn op. Han har det svært, og vi var nødt til at få noget ekstra hjælp til ham. Der skulle noget mere til for, at han kunne forstå indholdet i timerne fuldt ud.

Jeg har prøvet andre private undervisningstilbud før, men hos GoTutor var forløbet klart bedst. Undervisningen var mere struktureret og underviseren bedre.

Vi startede bare med en 10-timers pakke. Det kørte uge efter uge med 2 timer ad gangen. Min søn fik en større forståelse, og det var en dygtig underviser, som havde rigtig godt fat i ham. Hendes profil var et match, fordi hun både havde god kemi med min søn, og så var hun dygtig til matematik. Man kan sige, at i de lave klasser kan det være fint nok bare at have en underviser, der kan holde styr på eleven, men at vi fik en underviser, der faktisk var rigtig dygtig til matematik, gjorde undervisningen meget bedre. Ellers kunne jeg lige så godt selv have hjulpet ham.

Min oplevelse med GoTutor har været god – nem og simpel. Det vigtigste, når man har en hektisk hverdag, er sådan set, at der er styr på tingene."

- Michaela Bull

Mød underviseren:

Kvindelig mentor .jpeg

”Jeg er rigtig glad for at hjælpe andre og vil gerne være med til at give andre en glæde ved at lære, selv om det måske er svært for dem. Jeg vil gerne i fremtiden være gymnasielærer, så dette job er perfekt til at få lidt mere erfaring med, hvordan jeg bedst hjælper forskellige typer elever med eventuelle vanskeligheder.”

- Anna M.

Skal vi også hjælpe dit barn?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90