En oplevelse af GoTutor

"Det er gået, undskyld mig, skidegodt"

- Charlotte Hassing

Charlotte hassing hellerup

Forløb

80 timer

Fag

Engelsk, fransk og matematik

Landsdel

Hellerup

"Jeg ville gerne give mine børn det der ekstra spark, fordi de selv efterlyste det. Derfor henvendte jeg mig til GoTutor. Det er gået, undskyld mig, skidegodt. Børnene er rigtig, rigtig glade.

Fra jeg tog fat i GoTutor, fik jeg hurtig de informationer, som jeg havde behov for. Vi havde hurtigt lavet en løsning med økonomi, og så fandt de meget hurtigt Sofie, som vi stadigvæk har i dag. Så jeg skulle ikke bruge specielt meget tid på at tage stilling til alle mulige ting.

En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme og næsten overvældende god service. Jeg anbefaler faktisk GoTutor, hvor end jeg kommer til at tale om lektiehjælp."

- Charlotte Hassing

Mød underviseren:

Kvindelig tutor.jpeg

”Jeg synes ikke lektier bør være en sur pligt, og jeg vil gøre mit bedste for, at det bliver lærerigt og spændende at lave lektier. Om det betyder at vi skal terpe bøgerne, snakke om matematik på en gå-tur eller noget helt tredje, så finder jeg uden tvivl på noget”

- Sofie L.

Skal vi også hjælpe dit barn?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn