En oplevelse af GoTutor

"Det var en god veninde, der anbefalede mig GoTutor"

- Marlene Nordahl Fog

Marlene nordahl greve

Forløb

40 timer

Fag

Dansk

Landsdel

Greve

"Jeg havde faktisk gået i noget tid og mærket, at min datter havde behov for et løft i dansk. Når jeg selv forsøgte at hjælpe hende, var det som om, at hun ikke rigtig ville åbne op. Sådan er det vel nogle gange, når det er en forælder, der forsøger at hjælpe. Der var et problem, der skulle gøres noget ved.

Det var en god veninde, der anbefalede mig GoTutor, og jeg tænkte, at det måtte vi prøve. Vi fik tildelt Cathrine, som er dygtig. Hun har en rar personlighed, og hun er rigtig god til at lytte til min datter og til at finde frem til hvad det præcis er for nogle behov, som hun har. Det er virkelig imponerende så skarp, hun er til at lokalisere de huller i min datters danskkundskaber, der skal fokuseres på.

Der blev allerede fra første møde opbygget en god relation og en rigtig god kemi. Cathrine var hurtig til at skabe den tillid, som er nødvendig for at kunne undervise. Det fungerede bare allerede fra starten – ja faktisk fra allerførste møde, fordi hun mødte min datter i øjenhøjde og lyttede til hende. Min datter er meget glad for Cathrine, og som hun selv siger: ”Jeg mærker virkelig, at jeg lærer noget".

Min datters dansklærer har bemærket, hvor meget hendes niveau har løftet sig på så kort tid, men udover, at min datter har løftet sine faglige kvalifikationer, så har Cathrine også øget hendes selvværd. Hun har fundet troen på sig selv. Det gør jo, at selvom det kun er dansk, de sidder med, så smitter det også af på alle de andre fag. Cathrine har fundet et engagement frem hos min datter, fordi hun har været så god til at imødekomme hendes behov og samtidig rose hende for det, hun er god til.

Jeg er meget tilfreds og har intet negativt at sige. Det her forløb har givet mig ro i hverdagen, fordi min datter har fundet troen på sig selv."

- Marlene Nordahl Fog

Mød underviseren:

Kvindelig mentor.jpeg

”Jeg har altid selv været glad for at lære, og for at fordybe mig, især i de fag jeg interesserede mig for, og følte jeg kunne finde ud af. At føle at jeg blev klogere, og at jeg kunne deltage mere og mere i faglige diskussioner, har altid været en interesse jeg har haft. Til gengæld ved jeg også hvordan det er, at føle at være bag ud, og hvordan det føles, ikke at forstå noget lige så hurtigt som de andre i klassen.”

- Cathrine K.

Skal vi også hjælpe dit barn?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90