En oplevelse af GoTutor

"Vi fik anbefalet GoTutor af vores venner"

- Jeppe Voigt

Elev laver lektier

Forløb

60 timer

Fag

Matematik

Landsdel

Hellerup

"Victor var ikke glad for matematiktimerne. Han manglede troen på sig selv og var faktisk lidt bange for læreren. Derfor lod han være med at stikke næsen for langt frem i undervisningen. Udsigten til, at Victor skulle miste motivationen og gåpåmodet i så tidlig en alder, gjorde mig trist. Så er der godt nok mange års skolegang tilbage, hvor man skal gemme sig i matematiktimerne.

Vi fik anbefalet GoTutor af vores venner. Prismodellen og fleksibiliteten fik os til at prøve det selv - med målsætningen om at give Victor noget glæde ved matematikken. Der gik meget kort tid fra, at vi henvendte os til, at vi kunne sætte forløbet i gang. I starten var min søn ikke helt vildt begejstret over at skulle knokle med matematik derhjemme også, men efter første time var de allerede godt i gang. Der var en rigtig god dynamik mellem de to.

Man kan mærke på Victor, at han har rykket sig markant. Han er faktisk blevet rigtig dygtig til matematik. Jesper giver feedback på, hvad det er, de skal arbejde med, og hvordan det går med undervisningen, og det, synes jeg, fungerer super godt. Det er klart, at iPaden stadig er nummer 1 for Victor, men der er aldrig noget brok, når de skal have undervisning. Han kan godt se, at det har hjulpet ham.

For os har det været en lettelse. Vi har fået bekræftet, at ja, han skal nok klare det, han skal nok lære matematik, og det er en kæmpe glæde. Jeg synes virkelig, det er fedt at høre ham grine og have det sjovt, når han laver matematik med Jesper. Så kan man helt glæde sig til, at de skal have tid sammen igen."

- Jeppe Voigt

Mød underviseren:

Mandlig tutor.jpeg

”Jeg læser en ingeniøruddannelse på DTU, og jeg brænder derfor særligt for fagene Matematik, Fysik og Kemi, som jeg alle har haft på A-niveau i gymnasiet. For mig er det meget givende at undervise, da jeg føler, at jeg faktisk gør en forskel, hvor jeg kan se andre vokse.”

- Jesper J.

Skal vi også hjælpe dit barn?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90