Gratis e-bog: Sådan får du en god eksamen

Samtidig får du frit et abonnement på e-mails om undervisning og uddannelse – fyldt med tips, insider-viden og værktøjer, som andre betaler mange penge for. Ingen spam. Afmeld dig med et enkelt klik. Du modtager e-bogen som en PDF (6.1 Mb).
E-bogens indhold

Få topkarakter i dit fag

Vi har samlet alle vores bedste tips og tricks til, hvordan du får topkarakter til din mundtlige eksamen. Den bygger på vores mange års erfaring i at hjælpe elever gennem deres eksamen med topkarakter. I bogen tager vi dig igennem alt fra, hvordan du får styr på pensum til, hvordan du bliver mere selvsikker. Bogen indeholder helt konkrete værktøjer og øvelser, som alle hjælper dig mod en endnu bedre karakter. Øvelserne kan nemt benyttes i ugerne op til eksamen, men også generelt i hverdagen. Med denne e-bog klæder GoTutor dig på, til at kunne yde dit bedste og få topkarakter i dit fag.

I bogen vil vi blandt andet gennemgå:

 • Hvordan du laver en læseplan
 • Hvordan du opbygger selvtillid
 • Hvordan man slipper af med nervøsitet
 • Hvad du gør, hvis noget går galt

Jonas Germann Larsen Forfatteren

Jonas Germann Larsen

Jonas studerer Samfundsfag m. sidefag i Psykologi på Københavns Universitet. Han har været lektiehjælper i over 5 år. Jonas har i sit arbejde som lektiehjælper oplevet utallige elever, som har haft mistet motivationen til lektiearbejdet. Det seneste halve år har han analyseret og interviewet GoTutors lektiehjælpere og kortlagt alle de erfaringer, disse har gjort sig med lektiehjælp. Resultatet er denne gratis e-bog, hvor vi har samlet alle de bedste tips til at motivere dit barn til lektierne. God læselyst!

Vores e-bøger

Her er et udsnit af vores e-bøger

Ebogen Sådan giver du dit barn den bedste skolestart

Sådan giver du dit barn den bedste skolestart

Læs mere
Ebogen Hemmeligheden bag den bedste gymnasiestart

Hemmeligheden bag den bedste gymnasiestart

Læs mere
Ebogen Fra 02 til 12 - Sådan bliver du topstudent

Fra 02 til 12 - Sådan bliver du topstudent

Læs mere
Kunde ved navn Charlotte

"En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme og næsten overvældende god service."

- Charlotte Hassing Læs flere kundeudtalelser

Danmarks bedst anmeldte
udbyder af lektiehjælp

Som en af Danmarks største udbydere af lektiehjælp, hjælper vi flere tusinde elever og organisationer hvert år.

Virksomheder som vi hjælper
Lektiehjælperne
Ildsjælene bag vores succes

Alle vores undervisere er udvalgte ud fra deres faglige og pædagogiske egenskaber. Vi har håndplukket de mest talentfulde universitetsstuderende, som alle også har gennemført vores interne uddannelse. Du kan derfor være sikker på, at du bliver tilknyttet en af landets dygtigste lektiehjælpere.

Vi ved, hvor vigtigt venskabet og kemien mellem elev og underviser ligeledes er for et effektivt mentorforløb. Derfor er en af vores vigtigste vurderinger af underviserne, at de klinger godt socialt med andre mennesker. Dette er også grunden til, at vi har kortlagt vores underviseres personligheder, så vi kan skabe det helt rigtige match med eleven. Kontakt os i dag, så tildeler vi dig lige præcis den privatunderviser, der passer bedst til dine ønsker og behov.

 • Underviser portræt
 • Underviser portræt
 • Underviser portræt
 • Underviser portræt
 • Underviser portræt
 • Underviser portræt
 • Underviser portræt
 • Underviser portræt

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn