Gratis e-bog: Hemmeligheden bag den bedste gymnasiestart

Samtidig får du frit et abonnement på e-mails om undervisning og uddannelse – fyldt med tips, insider-viden og værktøjer, som andre betaler mange penge for. Ingen spam. Afmeld dig med et enkelt klik. Du modtager e-bogen som en PDF (1 Mb).
E-bogens indhold

Få den bedst mulige start

Det er vigtigt at få en god start på gymnasiet. Din start lægger grundlaget for, hvordan resten af dine år på gymnasiet kommer til at gå. Gymnasiet handler om meget mere end bare lektier og læring, det handler også om venner, fester, studieteknikker, fritid og personlig udvikling. Fordi gymnasiet er sådan en vigtig periode i dit liv, har vi samlet vores bedste råd til, hvordan du får en nem og god tid i gymnasiet ved at få den bedst mulige start.

I bogen vil vi blandt andet gennemgå:

 • Hvordan du planlægger din tid
 • Hvordan du balancerer forholdet mellem det sociale og skolegang
 • Hvordan du finder ud af, hvordan du lærer bedst
 • Hvordan du lærer at tage noter

Jonas Germann Larsen Forfatteren

Jonas Germann Larsen

Jonas studerer Samfundsfag m. sidefag i Psykologi på Københavns Universitet. Han har været lektiehjælper i over 5 år. Jonas har i sit arbejde som lektiehjælper oplevet utallige elever, som har haft mistet motivationen til lektiearbejdet. Det seneste halve år har han analyseret og interviewet GoTutors lektiehjælpere og kortlagt alle de erfaringer, disse har gjort sig med lektiehjælp. Resultatet er denne gratis e-bog, hvor vi har samlet alle de bedste tips til at motivere dit barn til lektierne. God læselyst!

Vores e-bøger

Her er et udsnit af vores e-bøger

Ebogen Sådan giver du dit barn den bedste skolestart

Sådan giver du dit barn den bedste skolestart

Læs mere
Ebogen Sådan bliver du en ægte kommahaj

Sådan bliver du en ægte kommahaj

Læs mere
Kunde ved navn Charlotte

"En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme og næsten overvældende god service."

- Charlotte Hassing Læs flere kundeudtalelser

Danmarks bedst anmeldte
udbyder af lektiehjælp

Som en af Danmarks største udbydere af lektiehjælp, hjælper vi flere tusinde elever og organisationer hvert år.

Virksomheder som vi hjælper
Lektiehjælperne
Ildsjælene bag vores succes

Alle vores undervisere er udvalgte ud fra deres faglige og pædagogiske egenskaber. Vi har håndplukket de mest talentfulde universitetsstuderende, som alle også har gennemført vores interne uddannelse. Du kan derfor være sikker på, at du bliver tilknyttet en af landets dygtigste lektiehjælpere.

Vi ved, hvor vigtigt venskabet og kemien mellem elev og underviser ligeledes er for et effektivt mentorforløb. Derfor er en af vores vigtigste vurderinger af underviserne, at de klinger godt socialt med andre mennesker. Dette er også grunden til, at vi har kortlagt vores underviseres personligheder, så vi kan skabe det helt rigtige match med eleven. Kontakt os i dag, så tildeler vi dig lige præcis den privatunderviser, der passer bedst til dine ønsker og behov.

 • Underviser portræt
 • Underviser portræt
 • Underviser portræt
 • Underviser portræt
 • Underviser portræt
 • Underviser portræt
 • Underviser portræt
 • Underviser portræt

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn