Studieteknik – Maksimer dit gennemsnit

Studieteknik – Maksimer dit gennemsnit

Har du fokus rettet mod en videregående uddannelse, som har et karaktersnit som adgangskrav? Eller vil du sikre dig et godt karaktersnit for at kunne holde dine fremtidsmuligheder åbne? Her kommer et let-at-følge tip til gymnasieeleven

Med en ordentlig skovlfuld af fag der skal passes, kan det hurtigt blive uoverskueligt at skulle fordybe sig i alle. Her er mit råd;

“Brug mest tid på de fag du afslutter det pågældende år”

Hvis du fx går i 1g eller 2g, og skal til at afslutte eksempelvis matematik, tysk, engelsk eller et hvilket som helst andet fag, så kan du med fordel vælge at bruge størstedelen af din tid på at fokusere på det, eller de, fag som du afslutter det pågældende år.

Steg med ca. 4,5 karakterer!

Jeg brugte selv denne studieteknik i gymnasiet, og det lykkedes mig at hæve mit karaktersnit med ca. 4,5 karakterer fra 1.g til 3.g.

En anden fordel ved denne studieteknik er, at man langsomt får vendt sig til at studere. Da antallet af fag man afslutter stiger fra 1g til 2g, og fra 2g til 3g, så får man langsomt lært at kunne fokusere og fordybe sig.

Når du i løbet af 1g og 2g langsomt får vendt dig til at kunne fokusere på fagene i sig selv, så vil du være godt rustet til at klare dig igennem 3g.

Da der er mange faktorer der kan spille ind, så kan jeg ikke garantere at dette vil maksimere dit gennemsnit, men jeg er overbevist om at du forhøjer dine chancer ved at bruge denne studieteknik.

Bliv bedre til at studere!

Jeg er overbevist om, at en stor del af min egen fremgang i gymnasiet kom af et følge denne studieteknik, da jeg langsomt blev bedre og bedre til at studere, og jeg er overbevist om at den også vil kunne hjælpe dig. Du skal derfor være mere end velkommen til at følge dette tip.

God fornøjelse, og held og lykke med det hele!

Og husk nu, også at sætte tid af til at have det sjovt – gymnasiet er en fantastisk tid, og en tid som man aldrig kan få igen. Sørg for at gøre den mindeværdig.

Del artiklen

Vil du høre mere om lektiehjælp?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov

Du vil måske også synes om

Kickstart din læserutine efter ferien
Kickstart din læserutine efter ferien

Efter en lang juleferie med masser af god mad, familiehygge og afslapning, kan det være svært at kom...

Lektier og motivation: Sådan driver du dig selv til lektielæsningen
Lektier og motivation: Sådan driver du dig selv til lektielæsningen

Alle elever kender følelsen af, at lektierne simpelthen kan være en kamp at komme igennem. Du kan si...

Gymnasietiden: Disse 3 ting ville jeg gøre om, hvis jeg kunne
Gymnasietiden: Disse 3 ting ville jeg gøre om, hvis jeg kunne

Gymnasietiden er en herlig størrelse, som jeg med glæde tænker tilbage på. Men der er også punkter,...

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90