Skal du snart til eksamen?

Af Ruben Samuel Sørensen 04-04-2016
Skal du snart til eksamen?

Så blev det april, og for mange elever og studerende landet over, betyder det, at eksamen er lige rundt om hjørnet. Eksamen er langt fra en leg for alle, og mange bliver rigtig nervøse, og nogle ligefrem angst. Derfor sætter GoTutor i hele april fokus på eksamen, hvor du kan få inspiration og gode tips fra vores bloggere, samt ugentligt “12talstip” til dig, der vil have din karakter helt op at ringe.

Til dig der frygter eksamen

Svedige håndflader, koldsved, rysten, ubehag, koncentrationsbesvær.. Er disse kropslige reaktioner nogle du forbinder med eksamen? Så er du langt fra alene! Rent faktisk, er der rigtig mange, der lider af eksamensangst.

Eksamensangst hæmmer din performance til eksamen, og i værste fald går den famøse sorte klap ned for dine øjne. Det er en yderst ubehagelig situation, som mange elever og studerende desværre kender til. Og der er sjældent nogen mere ærgerlig følelse end at vide, at du vidste meget mere end du blev belønnet for. For nogle ligger problemet i de skriftlige eksaminer, mens det for andre er de mundtlige, der trækker tænder ud.

Der er dog en række tips, tricks og hjælpemidler til at komme af med din eksamensangst. Netop derfor sætter vi en hel måned af til at fokusere på dette. Vi tror nemlig på, at de rigtige metoder kan hjælpe dig langt hen ad vejen til at komme over din eksamensangst.

Klar, parat, eksamen

For nogle er eksamen bare en leg. Dem kan man godt misunde. Hvis du ikke er en af dem, er der dog ingen grund til at kaste hånklædet i ringen.

Følg med på GoTutor hele april, og få gratis tips og tricks, så du i maj og juni kan udskifte stor nervøsitet med is i maven. Eksamen behøver ikke være angstfremkaldende. Lær at vende situationen til noget positivt, og fokuser på, hvad du kan lærer af den. Eksamen er jo reelt “bare” test af den viden, som du allerede har fået igennem din uddannelse. Det kræver altså intet hokus pokus.

Vi har gjort det til vores fornemmeste opgave at ruste dig bedst muligt til din eksamen – uanset hvilket uddannelsesniveau du er på, og om det er skriftligt eller mundtligt du har din akilleshæl. Så følg vores blog og facebook i hele april, og få inspiration til, hvordan du kan gøre eksamenssituationen langt mere behagelig for dig selv. Bare én succesoplevelse er for det meste nok til at tæmme den værste frygt.

Mød forfatteren:

Billede af

Ruben er direktør og medejer af GoTutor. Ruben har en baggrund som underviser / lektiehjælper på HHX og universitetsniveau og har arbejdet i mange år som analysedirektør i marketingbranchen. At Ruben er en del af GoTutor skyldes hans ønske om at gøre en forskel for elever og give dem skoleglæde.

Søger du privat lektiehjælp?

  • GoTutor er Danmarks bedst anmeldte

  • Mange års erfaring og en del af Egmont

  • Trænede og uddannede undervisere

  • Fast lav pris og fair vilkår


Eller kontakt os på: info@gotutor.dk

Du vil måske også synes om

Effektiv planlægning af din læseferie
Effektiv planlægning af din læseferie

Maj måned og dage med timelange seancer i larmende stilhed i lufttætte gymnastiksale, kun brudt af i...

Ruben Samuel Sørensen 12-04-2015
De 7 største fejl til eksamen, der giver lavere karakterer
De 7 største fejl til eksamen, der giver lavere karakterer

Der er mange faktorer, der spiller ind, når censor og eksaminator skal diskutere og beslutte din kar...

Ruben Samuel Sørensen 23-05-2017
Notatteknik og overskuelighed – få helt styr på de rette metoder!
Notatteknik og overskuelighed – få helt styr på de rette metoder!

Når eksamen står for døren og banker på, er et af dine allerbedste redskaber din notatteknik og dine...

Ruben Samuel Sørensen 24-09-2017
Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90