Tutor i gymnasiet

Find en tutor, der kan styrke dit barns skoleglæde

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Tutor i gymnasiet til bedre resultater

Ens tid på en af de gymnasiale uddannelser er nok de tre år, hvor der sker allermest med én. I overgangen fra folkeskole til gymnasie kan det nogle gange blive svært at holde tungen lige i munden. Der er så mange fag, der alle skal passes, og nu betyder det pludselig noget, hvis man gerne vil ind på en videregående uddannelse. Det pres kan give enhver sved på panden.

En tutor i gymnasiet kan have stor indflydelse på såvel faglige resultater som almen skoleglæde. Her får du jævnlig, privat lektiehjælp med fokus på dine specifikke behov. Gennem løbende aha-oplevelser og skræddersyet undervisning løfter vi faglighed og selvtillid på samme tid. Det giver et bedre resultat!

Vores dygtige tutorer

GoTutors tutorer er håndplukkede studerende, der selv har fået topkarakterer i det eller de fag, de underviser i. De brænder for at give en hjælpende hånd til dem, der har brug for lektiehjælp i matematik, dansk, design eller noget helt fjerde. Vi tilbyder også lektiehjælp, der spænder over flere fag, da en tutor i gymnasiet tit har en bred faglig profil. Det vigtigste er, at du kan få præcis, hvad du har behov for i et undervisningsforløb. Du kan læse mere om og møde vores dygtige tutorer

Underviser vi i din hjemby?

Indtast dit postnummer og se, om vi har ledige undervisere i dit nærområde.

Læs mere om de byer, hvor vi tilbyder lektiehjælp.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer