Tutor i gymnasiet

Find en tutor, der kan styrke dit barns skoleglæde

Bliv ringet op

Vores dygtige tutorer

GoTutors tutorer er håndplukkede studerende, der selv har fået topkarakterer i det eller de fag, de underviser i. De brænder for at give en hjælpende hånd til dem, der har brug for lektiehjælp i matematik, dansk, design eller noget helt fjerde. Vi tilbyder også lektiehjælp, der spænder over flere fag, da en tutor i gymnasiet tit har en bred faglig profil. Det vigtigste er, at du kan få præcis, hvad du har behov for i et undervisningsforløb. Du kan læse mere om og møde vores dygtige tutorer

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

En simpel pris

...så vi kan fokusere på det vigtigste: at planlægge et unikt tilpasset forløb!

Lektiehjælp

299 kr.

per time

  • Betal kun for de timer du bruger

  • Ingen gebyrer eller andre ting med småt

  • Mulighed for flere fag og undervisere

  • Rente- og gebyrfri finansiering tilbydes - Læs mere

Pris er inkl. materialer og opgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn