Tutor i gymnasiet

Find en tutor, der kan styrke dit barns skoleglæde

Tutor i gymnasiet til bedre resultater

Ens tid på en af de gymnasiale uddannelser er nok de tre år, hvor der sker allermest med én. I overgangen fra folkeskole til gymnasie kan det nogle gange blive svært at holde tungen lige i munden. Der er så mange fag, der alle skal passes, og nu betyder det pludselig noget, hvis man gerne vil ind på en videregående uddannelse. Det pres kan give enhver sved på panden.

En tutor i gymnasiet kan have stor indflydelse på såvel faglige resultater som almen skoleglæde. Her får du jævnlig, privat lektiehjælp med fokus på dine specifikke behov. Gennem løbende aha-oplevelser og skræddersyet undervisning løfter vi faglighed og selvtillid på samme tid. Det giver et bedre resultat!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Vores dygtige tutorer

GoTutors tutorer er håndplukkede studerende, der selv har fået topkarakterer i det eller de fag, de underviser i. De brænder for at give en hjælpende hånd til dem, der har brug for lektiehjælp i matematik, dansk, design eller noget helt fjerde. Vi tilbyder også lektiehjælp, der spænder over flere fag, da en tutor i gymnasiet tit har en bred faglig profil. Det vigtigste er, at du kan få præcis, hvad du har behov for i et undervisningsforløb. Du kan læse mere om og møde vores dygtige tutorer

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn