Lektiehjælp i gymnasiet Psykologi

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Søger du lektiehjælp i psykologi til dit barn?

Synes du psykologifaget er svært? Har du overvejet at få lektiehjælp i psykologi for at få en bedre forståelse af faget? Psykologi kan være abstrakt, og hvis ikke man får en aha-oplevelse, kan det være svært at forstå faget. Med lektiehjælp i psykologi, får du en kompetent underviser, som udelukkende fokuserer på de hjørner af faget, som du synes er svære, og du opnår derfor en bedre forståelse.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Kompetente psykologiundervisere

Hos GoTutor får du en kompetent lektiehjælper i psykologi, som selv har opnået en topkarakter i faget i gymnasiet. Din lektiehjælper vil udelukkende fokusere på dine behov og ambitioner. Vores lektiehjælpere i psykologi har alle gennemført GoTutors screeningsproces, så du kan være sikker på, at du modtager undervisning fra en af landets mest talentfulde psykologi-lektiehjælpere.

Tænker du, at lektiehjælp i psykologi er noget for dig? Så kontakt os i dag, og lad os lave en uforpligtende analyse af dine behov, så vi kan vurdere, hvordan vi kan hjælpe dig bedst. Indtast dit nummer på hjemmesidens startside, og vi ringer dig op indenfor 24 timer.

Vores dygtige undervisere i psykologi

Johannes S.

Johannes S.

Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Geofysik og Rumteknologi

Se profil
Rikke H.

Rikke H.

University College - Nordjylland - UCN

Lærer

Se profil
Umme H.

Umme H.

Københavns Universitet - KU

Odontologi

Se profil
Esther S.

Esther S.

Copenhagen Business School - CBS

HA psykologi

Se profil
Christopher H.

Christopher H.

Den frie lærerskole i ollerup

Se profil
Louise W.

Louise W.

Københavns Professionshøjskole

Lærer

Se profil

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn