Lektiehjælp i gymnasiet Samtidshistorie

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Søger du lektiehjælp i Samtidshistorie til dit barn?

Søger du hjælp til samtidshistorie på HHX? Faget har som alle andre fag en klar læreplan med en række emner, du skal have godt styr på, hvis du skal gennemføre faget med et godt resultat. Hvis man ikke har forståelse for fagets metoder og aspekter, kan man nemt falde bagud for resten af klassen - og det kan være svært at indhente på egen hånd. Hvis man ikke får indhentet det forsømte inden eksamen, bliver det rigtig svært at opnå en god karakter. Vores undervisere til samtidshistorie på HHX kan hjælpe dig ud fra lige præcis dine udfordringer. Ring ind til os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan sammensætte et godt forløb til dig.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Samtidshistorie på HHX med succes

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du en privatunderviser, der matcher lige præcis dine udfordringer og behov. Vores undervisere i samtidshistorie på HHX har selv opnået topkarakterer, og de ved derfor, hvordan du mestrer fagets metoder og emner. Med en privatunderviser er der 100% fokus på dig alene - og der vil derfor være plads til, at I kan tage undervisningen i dit eget tempo, og din underviser kan sammensætte et forløb, der passer til de udfordringer, du personligt oplever med faget. Det er vigtigt for dit forløb og samlede udbytte, at du får tildelt en underviser, som du føler dig komfortabel med; når du ringer ind til os, vil vi derfor kortlægge din hverdag og dine faglige mål, så du får det bedste match til lige præcis dig.

Mød vores lektiehjælpere

Vores dygtige undervisere i samtidshistorie

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Sebastian H.

Sebastian H.

HF

Se profil
Jonathan H.

Jonathan H.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Sune J.

Sune J.

Aarhus Universitet - AU

Idéhistorie

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil

Målrettet samtidshistorie på HHX

Når du mødes med din underviser første gang, vil I sammen definere, hvilke mål du har, hvilke forventninger du har til undervisningen og hvad dine udfordringer er med faget. Ud fra denne samtale sætter du dig en række konkrete mål, som du gerne vil opnå; det skal både være kortsigtede og langsigtede mål. De kortsigtede mål kan være ganske små og enkle at opnå, og de vil sørge for at give dig små succesoplevelser, der holder din motivation oppe. De langsigtede mål er større mål, der tager længere tid at opnå - men disse vil i sidste ende afspejle, hvor langt du samlet set har rykket dig.

Læs mere om vores læringsmetode
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn