Lektiehjælp i gymnasiet International økonomi

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Søger du lektiehjælp i international økonomi til dit barn?

Har du brug for en privatunderviser til international økonomi på HHX? Undervisningen i international økonomi vil berøre emner som globalisering, vækst, økonomi og meget mere. Du får dermed en bred viden og forståelse for samfundsøkonomisk udvikling - forudsat, at du kan følge med undervisningen og ikke falder bagud med ét eller flere emner. Hvis du først gør det, kan det være svært at indhente, og du kan risikere en lav karakter på dit eksamensbevis, når faget skal afsluttes. Hos GoTutor har vi landets bedste privatundervisere, der står klar til at hjælpe dig med international økonomi. Ring ind til os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med dine mål!

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

International økonomi på HHX

Med et undervisningsforløb fra GoTutor får du ikke blot en privatunderviser, men også en mentor, der kan motivere og guide dig gennem dit forløb. Vores undervisere har selv fået topkarakterer i deres undervisningsfag, og de ved derfor præcis hvilke redskaber, der skal til, hvis du ønsker at gennemføre med et godt resultat. Når du ringer ind til os, kortlægger vi sammen, hvordan din hverdag ser ud, og hvilke ønsker og mål du har for forløbet. Hertil vil vi finde lige præcis den underviser, der passer til dine behov - det er nemlig så vigtigt for os, at du føler dig komfortabel med din underviser og oplever plads til både spørgsmål, nysgerrighed og udvikling.

Mød vores lektiehjælpere

Vores dygtige undervisere i international-oekonomi

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Sebastian H.

Sebastian H.

HF

Se profil
Jonathan H.

Jonathan H.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Sune J.

Sune J.

Aarhus Universitet - AU

Idéhistorie

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil

Få succes med international økonomi

Ved dit første møde med din underviser vil I sammen definere, hvilke faglige mål du helt præcist gerne vil opnå gennem dit undervisningsforløb. På baggrund af disse vil din underviser sammensætte et forløb til jer, der er skræddersyet efter dine ønsker. Du skal både sætte dig kortsigtede og langsigtede mål. De kortsigtede mål er især vigtige for din motivation; hver gang du opnår et af dine mindre mål, vil det øge din motivation, give dig en succesoplevelse og holde dig til ilden, så du fortsætter mod de langsigtede mål. Når du i sidste ende når hen mod disse, vil du kunne se, hvor langt du samlet set har rykket dig rent fagligt.

Læs mere om vores læringsmetode
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn