Lektiehjælp i gymnasiet Innovation

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Søger du lektiehjælp i innovation til dit barn?

Faget innovation beskæftiger sig bl.a. med forretningsmodeller, iværksætteri og markedsføring, og du skal derfor have et godt kendskab til virksomheder og generel forretning, hvis du vil klare dig godt igennem. Hvis du falder bagud med et eller flere aspekter, kan det være svært at indhente på egen hånd, hvis dine udfordringer med faget er for store. Hos GoTutor har vi privatundervisere til innovation, der står klar til at hjælpe dig med at opnå de gode resultater! Ring bare ind til os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan hjælpe dig godt videre på HHX.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Innovation på HHX med succes

Når du starter et forløb med privatundervisning hos GoTutor, får du en underviser, der kan skræddersy forløbet efter lige præcis dine mål og behov. Vores undervisere har selv fået topkarakterer i deres fag, og de ved derfor, hvilke redskaber du skal besidde til din eksamen, hvis du vil have en god karakter. Når forløbet starter, vil du sammen med din underviser sætte dig en række mål, som du gerne vil arbejde dig hen mod; det skal både være kort- og langsigtede mål, som slutteligt vil skildre, hvor langt du har rykket dig rent fagligt fra start til slut. Ved at sætte disse mål opnår du de små succesoplevelser, der motiverer dig til at arbejde for den karakter, du drømmer om.

Mød vores lektiehjælpere

Vores dygtige undervisere i innovation

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Sebastian H.

Sebastian H.

HF

Se profil
Jonathan H.

Jonathan H.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Sune J.

Sune J.

Aarhus Universitet - AU

Idéhistorie

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil

Motivation til innovation på HHX

Det er vigtigt for dit forløb, at du oplever motivationen for at arbejde dig hen mod dine mål. Modsat din klasseundervisning vil der udelukkende være fokus på dine udfordringer, og din underviser vil tilpasse forløbet efter lige præcis behov. Vi gør vores bedste for at tilbyde dig et så fleksibelt forløb som muligt, hvor du så vidt muligt selv bestemmer, hvor og hvornår din undervisning skal foregå; det kan enten være hjemme hos dig selv, på det lokale bibliotek eller et helt tredje sted. Det vigtigste er, at du føler dig komfortabel med din underviser og oplever motivation til at udvide dine faglige kvalifikationer.

Læs mere om vores læringsmetode
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn