Lektiehjælp i gymnasiet Informatik

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Styrk dit barns trivsel

I faget informatik arbejder du bl.a. med data, modeller og it-systemer ved både teoretiske og praktiske metoder, så du skal have et godt kendskab til it, hvis du vil afslutte faget med topkarakter. Hvis du først falder bagud med teorien bag og den praktiske anvendelse, kan du i værste fald gå hen og dumpe din eksamen. Hos GoTutor har vi landets bedste privatundervisere, der kan hjælpe dig med informatik på HHX og de mange aspekter, du skal have styr på. Hvis du ringer ind til os, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt med fokus på lige præcis dine udfordringer og mål.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Informatik på HHX med privatundervisning

Når du får en privatunderviser fra GoTutor er du sikker på, at al fokus er rettet efter dine ønsker og behov. Din underviser vil skræddersy et forløb, der arbejder hen mod de faglige mål, du har for forløbet. Vores undervisere har alle fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så du kan være sikker på, at de har deres faglige redskaber på plads - og de ved lige, hvad der skal til, hvis du vil gennemføre til ug! Det er vigtigt for forløbet og dine faglige resultater, at du føler dig komfortabel med din underviser og oplever rum til, at du kan være nysgerrig og stille spørgsmål, få gentaget stoffet eller lignende. Vi matcher dig derfor med den underviser, der passer til lige præcis dig!

Mød vores lektiehjælpere

Vores dygtige undervisere i informatik

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Sebastian H.

Sebastian H.

HF

Se profil
Jonathan H.

Jonathan H.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Sune J.

Sune J.

Aarhus Universitet - AU

Idéhistorie

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil

Motivation til informatik på HHX

Når du starter dit forløb op, sætter du dig en række faglige mål, som du vil arbejde hen mod. Du snakker det hele igennem med din underviser, og vedkommende vil herudfra sammensætte et forløb, der retter sig imod disse mål. Du skal sætte både kortsigtede og langsigtede mål, som dit forløb og din underviser skal fokusere på. De kortsigtede mål skal give dig små succesoplevelser, når du når dem - det er nemlig vigtigt for din motivation, så du hele tiden holdes til ilden og har mod på at fortsætte. De langsigtede mål tager længere tid at nå, men de er gode som indikator på, hvor stor en faglig udvikling, du har været igennem.

Læs mere om vores læringsmetode
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn