Lektiehjælp i 3.g

Hos GoTutor har vi erfaring med lektiehjælp til alle klassetrin i gymnasiet, så du kan få den hjælp, der passer til netop dit niveau.

Vælg fag

Bliv ringet op af en rådgiver

Lad os tage en uforpligtende snak

Lektiehjælp, der styrker dit barn

Kæmper dit barn med manglende motivation til gymnasiets sidste år? Gymnasiet kan virke langt og udfordrende, og mange elever oplever en dalende motivation i løbet af 3.g – men det er vigtigt, at vi får genskabt denne, så opgaver og eksamener kan gennemføres og studenterhuen i sidste ende kan komme på med et smil. Med lektiehjælp fra GoTutor får I en lektiehjælper og en mentor i én; vi finder den underviser, der bedst kan indfri dit barns ønsker og behov og samtidig agere rådgiver i situationer, der kan være for svære at overkomme på egen hånd.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Find motivationen til 3.gs udfordringer

Vi oplever, at 9 ud af 10 forældre fortæller om frustrationer og bekymringer vedrørende deres børns manglende motivation til skoledagene. Særligt i 3.g spidser det hele til op mod de forestående afsluttende eksamener, og det kan være en svær og uoverskuelig kamp, hvis motivationen ikke er til stede. Vi hører tit om den afmagt, forældrene føler, når deres barn ikke vil lytte eller modtage et godt råd – og det er helt normalt. Her kan en lektiehjælper bedre afhjælpe de udfordringer, dit barn oplever med lektier, opgaver og kommende eksamener.

Målrettet og effektiv læring
GoTutors læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper.

Oplev en god relation

I 3.g er der stort fokus på skriftlige afleveringer og eksamener, og presset kan hurtigt føles enormt. Hver elev oplever sine udfordringer, men lektiehjælp i 3.g fra GoTutor får I et skræddersyet undervisningsforløb med fokus på lige præcis de vanskeligheder, dit barn oplever ved sin skolegang. Særligt op til eksamensperioden kan det være gavnligt at have én, der kan vejlede, motivere og hjælpe med de problematikker, der knytter sig hertil. Det vigtigste er, at dit barn får de helt rette redskaber til selv at kunne knække de faglige koder.

Mød vores lektiehjælpere
Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn