Lektiehjælp i 2.g

Hos GoTutor har vi erfaring med lektiehjælp til alle klassetrin i gymnasiet, så du kan få den hjælp, der passer til netop dit niveau.

Vælg fag

Bliv ringet op af en rådgiver

Lad os tage en uforpligtende snak

Succesoplevelser med lektiehjælp i 2.g

Oplever dit barn manglende motivation til de mange lektier og opgaver i 2.g? Det midterste af de tre gymnasieår rygtes som værende det hårdeste, og det kan være en kamp at komme igennem. Det er vigtigt, at dit barn ikke mister gejsten fuldstændigt, uanset hvor mange og hvor store udfordringer 2.g byder på. Med lektiehjælp fra GoTutor kan du hjælpe dit barn til øget motivation og skoleglæde; en lektiehjælper kan forstå og afhjælpe dit barns udfordringer og vil løbende at sørge for de små succesoplevelser, der skaber gejst for skoledagen.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Vi kommer demotivationen til livs

9 ud af 10 forældre fortæller os om de mange frustrationer og bekymringer, de oplever omkring deres barns skolegang. 2.g kan for mange elever virke som et langt og uoverskueligt gymnasieår, og motivationen kan hurtigt falde, hvis udfordringerne bliver for store. Som forælder kan man føle, at man gør en ihærdig indsats for at hjælpe sit barn, men teenagere lytter sjældent til deres forældre – her kan en lektiehjælper bedre forstå og afhjælpe de udfordringer og problematikker, dit barn oplever, så vi kan komme den manglende motivation til livs.

Målrettet og effektiv læring
GoTutors læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper.

Lektiehjælp i 2.g til selvsikkerhed

2.g byder på mange forskellige faglige udfordringer, og det er vigtigt for en god gymnasietid, at dit barn føler sig rustet og motiveret til at klare disse. Med lektiehjælp i 2.g får dit barn de redskaber, der er nødvendige for at overkomme lige præcis de udfordringer, der skaber problemer og usikkerheder. Det er vigtigt for os, at dit barn lærer, hvordan han/hun selv kan knække de faglige koder – og at motivationen fremover er der til at prøve, når udfordringerne syner ekstra svære og uoverkommelige.

Mød vores lektiehjælpere
Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn