Lektiehjælp i 1.g

Hos GoTutor har vi erfaring med lektiehjælp til alle klassetrin i gymnasiet, så du kan få den hjælp, der passer til netop dit niveau.

Vælg fag

Bliv ringet op af en rådgiver

Lad os tage en uforpligtende snak

Motivation med lektiehjælp i 1.g

Oplever du manglende motivation til skolearbejdet hos dit barn? Det kan være en stor omvæltning at starte i 1.g, og for nogle kan det betyde, at udfordringerne bliver for store og frustrationerne for mange. Hos GoTutor tilknytter vi jer en lektiehjælper, der kan forstå problematikkerne og arbejde med de specifikke udfordringer, dit barn oplever. Det vigtigste er, at motivationen er til stede – og den kan ofte skabes, når dit barn får de helt rigtige redskaber og en række gode og lærerige succesoplevelser!

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Vi genskaber dit barns motivation

9 ud af 10 forældre beretter om frustrationer vedrørende deres børns manglende motivation til skolen. I 1.g sker der en masse nyt, og niveauet er højere end folkeskolens; hvis dit barn først falder bagud eller føler sig presset, kan motivationen hurtigt forsvinde. Som forælder kan det være frustrerende at se, hvordan ens barn giver op eller falder bagud, også selvom man føler, at man selv gør en ihærdig indsats for at hjælpe. En lektiehjælper kan bedre arbejde med dit barns problematikker, forstå udfordringerne og genskabe den tabte motivation.

Målrettet og effektiv læring
GoTutors læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper.

Lektiehjælp i 1.g med motivation

Hos GoTutor arbejder vi for, at kemien mellem dit barn og jeres lektiehjælper er den helt rette. Det er vigtigt for et godt forløb, at I får tilknyttet den helt rigtige underviser, der kan afhjælpe præcis de udfordringer, dit barn oplever – en lektiehjælper kan give dit barn lige præcis de redskaber, der er nødvendige for at kunne knække de faglige koder. Med et undervisningsforløb hos GoTutor får I ikke kun en lektiehjælper; vedkommende vil ligeledes fungere som en mentor, der kan råde og vejlede dit barn godt igennem 1.gs mange udfordringer.

Mød vores lektiehjælpere
Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn