Lektiehjælp i udskolingen

Hos GoTutor har vi erfaring med lektiehjælp til alle klassetrin i folkeskolen, så dit barn kan få den hjælp, der passer til netop deres niveau.

Bliv ringet op af en rådgiver

Lad os tage en uforpligtende snak

Øg motivationen med lektiehjælp

Oplever du manglende motivation til skolearbejdet hos dit barn? Vi tilbyder lektiehjælp i udskolingen med fokus på motivation, succesoplevelser og skoleglæde. Vi tildeler jer en lektiehjælper, der kan sætte sig i dit barns sted og forstå de udfordringer, barnet oplever. Lektiehjælperen vil ligeledes fungere som en mentor, der kan vejlede dit barn og fremme lysten til skolearbejdet og de forestående eksamener. Lektiehjælperen vil løbende skabe små succeser og arbejde på, at dit barn selv kan knække de faglige koder.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Lektiehjælp i udskolingen til ‘aha’-oplevelser

Et lektiehjælpsforløb hos GoTutor er skræddersyet privatundervisning målrettet dit barns udfordringer og problematikker ved skolegangen. Sammen undersøger og kortlægger vi, hvad dit barn oplever som vanskeligt. Hertil kan vi tildele jer den lektiehjælper, der kan varetage lige præcis de behov. Det vigtigste er, at dit barn føler sig motiveret til sin skolegang – og motivationen vil typisk forsvinde, hvis koderne er for svære at knække selv. Derfor vil jeres lektiehjælper arbejde mod de ‘aha’-oplevelser, der kan hjælpe dit barn til øget motivation.

Mød vores lektiehjælpere
Målrettet og effektiv læring
GoTutors læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper.

Opdag forskellen med lektiehjælp

9 ud af 10 forældre fortæller os om frustrationer vedrørende deres barns modvilje og manglende motivation til skolearbejdet. Det kan være svært at trænge igennem til et barn i udskolingen, der har besluttet sig for, at skolen ikke er værd at arbejde for – særligt for forældrene. En lektiehjælper kan bedre arbejde med dit barn og fungere som underviser såvel som mentor. Med de rette redskaber kan dit barn genfinde motivation og tro på egne evner til skolearbejdet og de eksamener, der afslutter folkeskolen.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn