Lektiehjælp i mellemtrinnet

Hos GoTutor har vi erfaring med lektiehjælp til alle klassetrin i folkeskolen, så dit barn kan få den hjælp, der passer til netop deres niveau.

Bliv ringet op af en rådgiver

Lad os tage en uforpligtende snak

Styrk skoleglæden med lektiehjælp

Oplever du manglende skoleglæde hos dit barn? Med et forløb til lektiehjælp i mellemtrinnet hos GoTutor vil du opleve fokus på dit barns skoletrivsel og motivation til skolearbejdet. Børn i mellemtrinnet vil opleve nye faglige udfordringer, der kan virke svære at overkomme – og det kan føre til manglende motivation og tab af skoleglæde. Vi tildeler jer en lektiehjælper, der forstår dit barns udfordringer og kan håndtere de vanskeligheder, barnet oplever i forbindelse med sin skolegang. Lektiehjælpen foregår hjemme hos jer og vil typisk vare 2 timer.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Lektiehjælp i mellemtrinnet til succesoplevelser

Hos GoTutor får dit barn et skræddersyet lektiehjælpsforløb med fokus på de faglige og mentale udfordringer, barnet oplever ved sin skolegang. Vi tildeler jer en lektiehjælper, der passer på præcis de ønsker og behov, dit barn har for et godt skoleforløb. Vigtige elementer i en god skolegang er trivsel og motivation – og særligt motivationen vil typisk forsvinde, hvis de faglige koder er for svære at knække selv. Derfor vil jeres lektiehjælper løbende arbejde mod de små succesoplevelser, der kan hjælpe dit barn til øget motivation.

Mød vores lektiehjælpere
Målrettet og effektiv læring
GoTutors læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper.

Der er forskel på lektiehjælp

9 ud af 10 forældre beretter om frustrationer og rådvildhed omkring deres barns manglende motivation til skolen. Hvis først motivationen forsvinder, kan det være svært for en forælder at trænge igennem og hjælpe. Du kan prøve nok så hårdt på at afhjælpe problemet, men vi ser tit, at børnene ikke vil lytte til forældrene, når det kommer til skolearbejdet. Her kan en lektiehjælper bedre trænge ind til dit barn og forstå, fokusere på og afhjælpe de udfordringer, barnet oplever i sin skolegang – så vi kan få genskabt skoleglæden og troen på egne evner.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn