Lektiehjælp i indskolingen

Hos GoTutor har vi erfaring med lektiehjælp til alle klassetrin i folkeskolen, så dit barn kan få den hjælp, der passer til netop deres niveau.

Bliv ringet op af en rådgiver

Lad os tage en uforpligtende snak

Skoleglæde med lektiehjælp i indskolingen

Oplever du manglende glæde ved skoledagene hos dit barn? Vi tilbyder lektiehjælp i indskolingen med fokus på skoletrivsel, motivation og succesoplevelser. Vi tildeler jer en lektiehjælper, der forstår dit barns udfordringer og hertil kan skabe et skræddersyet undervisningsforløb. Det vigtigste for os er, at dit barn føler glæde og motivation til at gå i skole og lære. Lektiehjælperen kommer hjem til jer og underviser i barnets trygge rammer, og en undervisningsgang vil typisk vare 2 timer i et tempo, der passer til dit barn.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Vi giver dit barn succes

Med lektiehjælp fra GoTutor får dit barn et personligt forløb med lektiehjælp i indskolingen, der målretter sig de behov, barnet har for et godt læringsforløb. Vi undersøger og definerer i fællesskab, hvor dit barns udfordringer og vanskeligheder ved skolegangen ligger. Hertil kan vi tildele jer den lektiehjælper, der passer til lige præcis dit barn. Det vigtige for os er, at dit barn opnår skoletrivsel og føler sig motiveret til sin skolegang. Derfor vil jeres lektiehjælper løbende sørge for små succesoplevelser, der skal gøre det sjovt og spændende at gå i skole.

Mød vores lektiehjælpere
Målrettet og effektiv læring
GoTutors læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper.

Hjælp dit barn med lektiehjælp

9 ud af 10 forældre fortæller os om frustrationer vedrørende deres barns manglende skoleglæde. Børn i indskolingsalderen vil tit prøve grænser af og afvige fra forældrenes råd og lektioner – dette til trods for forældrenes ihærdige forsøg på og vilje til at hjælpe deres børn.

En lektiehjælper kan bedre trænge ind til dit barn og forstå, fokusere på og afhjælpe de vanskeligheder og problemer, barnet oplever i forbindelse med sin skolegang. Lektiehjælperen kan herigennem skabe øget skoletrivsel, motivation til og glæde ved skolearbejdet.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn