Lektiehjælp i folkeskolen Musik

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Lektiehjælp i musik til dit barn

Det er måske en overdrivelse at sige, at alle børn er musikalske. Men alle børn kan få noget ud af musik, under de rigtige omstændigheder. Musik i folkeskolen kan være lige så frustrerende, som det kan være givende, specielt for generte børn, der ikke bryder sig om at lave fejl foran klassekammeraterne. GoTutor tilbyder lektiehjælp i musik til elever i folkeskolen, både i indskoling og mellemtrinnet og de, der tager det som valgfag. Vores dygtige undervisere, der selv har haft musik på højt niveau, kan gennem leg og opmuntring hjælpe dit barn med at finde glæden i musikundervisningen igen. Ring til GoTutor og tag en uforpligtende snak om, hvordan lektiehjælp kan hjælpe dit barn!.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Musikalske, pædagogiske undervisere

Alle vores undervisere er håndplukkede talenter fra en bred vifte af landets videregående uddannelser. De har alle sammen fået topkaraktere i det eller de fag, de underviser i, og de brænder for at give børn og unge det løft, der skal til.

Vores lektiehjælpere i musik har haft musik på højniveau, og har både en bred teoretisk viden og en pædagogisk tilgang til faget. Vi screener nemlig vores undervisere for at sikre os, at de lever op til GoTutors pædagogiske standarder.

Lektiehjælpen tager altid udgangspunkt i den enkelte elevs unikke behov, som i sammen afdækker ved første møde. Herefter tilrettelægger vores kyndige lektiehjælper en plan over forløbet.

Vores dygtige undervisere i musik

Esther S.

Esther S.

Copenhagen Business School - CBS

HA psykologi

Se profil
Philip J.

Philip J.

Syddansk Universitet - SDU

Biokemi og molekylær biologi

Se profil
Asbjørn W.

Asbjørn W.

International Baccalaureate

Se profil
Anna D.

Anna D.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Katja Ø.

Katja Ø.

Aalborg Universitet - AAU

Engelsk og dansk

Se profil
Simon B.

Simon B.

Aalborg Universitet - AAU

Sprog og internationale studier

Se profil

Fleksibelt forløb efter dine behov

GoTutor bestræber sig på altid på, at dit barn får lige præcis den hjælp, der er behov for. Det betyder, at vi naturligvis gerne hjælper i flere forskellige fag. Du kan læse mere om lektiehjælp i fx dansk, engelsk eller matematik i folkeskolen.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn