Lektiehjælp i folkeskolen Geografi

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Søger du lektiehjælp i geografi til dit barn?

Når det drejer sig om at skærpe sine evner i geografi, er der mange forskellige måder at lære på, og ofte har den enkelte elev helt specifikke indlæringsbehov. Uanset om din vej til bedre geografikundskaber går gennem pædagogiske lege og aktiviteter eller gennem avancerede og tekniske tests, er GoTutors geografiundervisere klar til at forbedre dine færdigheder.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Kompetente geografiundervisere

Hos GoTutor tilbyder vi dig privat lektiehjælp og undervisning i geografi med en af vores undervisere, der alle studerer på en videregående uddannelse. Vores kompetente geografiundervisere sammensætter et undervisningsforløb, der målretter sig dine behov, uanset om søger lektiehjælp på folkeskole- eller gymnasieniveau.

Vores geografiundervisere brænder for at give dig gode læringsmæssige oplevelser med faget, og kan både tilbyde dig privat lektiehjælp hjemme hos dig selv, på en café, på biblioteket eller et helt fjerde sted.

Mød vores lektiehjælpere

Vores dygtige undervisere i geografi

Emil G.

Emil G.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Line S.

Line S.

Syddansk Universitet - SDU

Dansk med sidefag i historie på SDU

Se profil
Vibeke L.

Vibeke L.

Syddansk Universitet - SDU

Engelsk og dansk

Se profil
Julie H.

Julie H.

Københavns Universitet - KU

Biologi

Se profil
Sofie O.

Sofie O.

Student fra Virum Gymnasium

Se profil
Nadia M.

Nadia M.

Københavns Universitet - KU

Dansk

Se profil

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn