Lektiehjælp i folkeskolen Geografi

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Få lektiehjælp i geografi, der løfter

Når man rammer udskolingen i folkeskolen, er der pludselig en masse nye fag på skoleskemaet. Den naturvidenskabelige blok bliver udvidet massivt med fysik/kemi, biologi og geografi. Men netop disse fag kan blive til en hovedpine for mange elever i 7., 8. og 9. klasse. Det er en helt ny måde at læse og tænke på, med mange fagudtryk og meget udenadslære. Det kan betyde, at man har svært ved at følge med i undervisningen, og langsomt mister motivationen til at læse lektier. I sidste ende kan det gå ud over ens karakter i 9. klasses afgangsprøven. GoTutor tilbyder lektiehjælp i geografi på folkeskoleniveau. Vores dygtige underviser skræddersyr sammen med jer et forløb, der giver aha-øjeblikke og succesoplevelser. Ring til GoTutor og tag en uforpligtende snak om, hvordan et forløb med lektiehjælp i geografi kunne se ud for jer!

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Er geografi et “blødt” fag?

Geografi bliver tit set som det “bløde” naturvidenskabelige fag, ved siden af eksempelvis fysik/kemi. Men det er en sandhed med modifikationer. Geografi er ganske rigtigt både et naturvidenskabeligt og et samfundsfagligt fag. Man beskæftiger sig også med demografi, etnografi og antropologi. Man beskæftiger sig til gengæld også med benhård naturvidenskab i form af geologi, pladetektonik og selve Jordens historie. Der er ikke nogen, der kan påstå, at de ikke ville blive dybt forvirrede, hvis de blev bedt om at skrive en side om, hvad man kan bruge rhombeporfyr til, når man vil sige noget om istiden i Skandinavien.

Vores dygtige undervisere i geografi

Christopher H.

Christopher H.

Den frie lærerskole i ollerup

Se profil
Emil G.

Emil G.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Line S.

Line S.

Syddansk Universitet - SDU

Dansk med sidefag i historie på SDU

Se profil
Vibeke L.

Vibeke L.

Syddansk Universitet - SDU

Engelsk og dansk

Se profil
Julie H.

Julie H.

Københavns Universitet - KU

Biologi

Se profil
Sofie O.

Sofie O.

Student fra Virum Gymnasium

Se profil

Er geografi et “blødt” fag?

Hos GoTutor er alle vores lektiehjælpere topstuderende fra en vifte af landets videregående uddannelser. De har alle fået topkaraktere i det eller de fag, de tilbyder lektiehjælp i, og de brænder alle sammen for at lære fra sig og løfte børn og unges faglighed og selvtillid. Vores lektiehjælpere gennemgår ved ansættelse en grundig certificering. Det sikrer både deres faglige og pædagogiske ballast, inden vi sender dem ud og undervise. Lektiehjælperne i geografi har typisk haft det på højniveau, og har en bred teoretisk viden indenfor faget. Det betyder, at de kan imødekomme dit barns behov, om det så er en læsemakker, der forklarer, én, der spørger ind, eller én, der kan hjælpe med at skrive en opgave. Først og fremmest laver de en grundig behovsanalyse i lige netop dit barn, og tilrettelægger undervisningen derefter.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn