Lektiehjælp i Viborg

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Viborg til dit barn?

Kæmper du med du et eller flere fag i skolen, har du en eksamen i, for eksempel, dansk stående for døren, som du ikke ved hvordan du skal gribe an, eller mangler du en at tale engelsk eller tysk med? Mange oplever på et eller andet tidspunkt i deres skoletid, at have udfordringer, der kan føre til skoletræthed eller ondt i maven. Hos GoTutor Lektiehjælp i Viborg tilbyder vi undervisning i fag som dansk, matematik, kemi, engelsk og mange flere. Vi ved, at når det faglige niveau løftes, så vendes skoletræthed til skoleglæde, karaktererne og selvtilliden i faget følger også efter. Vi ved, at der er en sammenhæng mellem trivsel og faglighed. De to ting påvirker hinanden frem og tilbage.

Vi tilbyder lektiehjælp i Viborg på folkeskole- og gymnasieniveau. Med vores dygtige undervisere har vi skabt gode resultater for børn og unge landet over. Vi er tilstede i det fleste byer, og hvis ikke den bedste lektiehjælper til lige netop dine behov findes i Viborg, mødes I blot online, hvor vores store udvalg af lektiehjælpere kan hjælpe dig med lige præcis dine udfordringer.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer