Lektiehjælp i Vedbæk

Folkeskole
Gymnasie

Søger du lektiehjælp i Vedbæk til dit barn?

De fleste elever kæmper med et eller flere svære fag, og det kan være hårdt at komme igennem det alene. I værste tilfælde kan det også føre til, at man ikke består sine eksamener, når den tid kommer. Lektiehjælp og privatundervisning kan også være til dig, der allerede har fint styr på faget, men ønsker at stige til topkarakter. Hvad end dine ønsker er, står GoTutor klar med lektiehjælp i Vedbæk. Vi har undervisere tilknyttet alle fag og på alle niveauer til både folkeskole- og gymnasieelever, på videregående niveau eller til dig, der tager enkeltfag. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan give dig den bedste hjælp.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Vedbæks bedste undervisere

Hos GoTutor har vi landets bedste undervisere tilknyttet, og vi sørger for at tildele dig den af vores undervisere, der passer bedst til dig. Dette gør vi på baggrund af de behov, du har for din undervisning og skolegang, herunder dit niveau, din personlighed og dine ønsker og mål. Sammen med din privatunderviser sætter du en række delmål, som du gerne vil arbejde på gennem dit undervisningsforløb. vores undervisere har selv fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så du kan være sikker på, at de medbringer de bedste faglige redskaber til din undervisning. Samtidig sørger vi for, at de gennemgår vores omfattende screeningsproces, som sikrer, at de ligeledes er kvalificerede undervisere på et pædagogisk såvel som et socialt plan.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Fleksibel lektiehjælp i Vedbæk

Du bestemmer helt selv, hvor og hvornår din undervisning skal foregå. Vores undervisere er fleksible anlagt, og de vil gøre deres bedste for, at undervisningen passer så godt som muligt ind i din kalender. Du kan blive undervist hjemme hos dig selv, på en café, et bibliotek eller et helt fjerde sted; det er op til dig og din øvrige hverdag. Sammen arbejder du med din underviser på de valgte delmål, men dukker der undervejs nye problemstillinger og aspekter op, som du gerne vil gennemgå og forbedre dig i, så vil din underviser vil gøre sit absolut bedste for at imødekomme dine ønsker. Det vigtigste er, at du løbende får succesoplevelser med undervisningen og går derfra med fornyet motivation.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn