Lektiehjælp i Tranbjerg

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

En del af

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Tranbjerg til dit barn?

GoTutor Lektiehjælp har mange års erfaring i hjælp til skolens mange fag. Nogle kæmper med tysk eller engelsk, andre med matematik, dansk eller andre fag. Er man først kommet bagud, er det ofte svært selv at bringe sig tilbage på niveau med klassen. Her kan GoTutor hjælpe. Personlig tilpasset privatundervisning kan dels gøre en stor forskel for det faglige niveau, dels give større motivation, skoleglæde og trivsel samt mere selvtillid. Vi ved, at den rette hjælp til de svære opgaver og det faglige stof har hjulpet mange børn og unge.

Hvis du søger lektiehjælp i området omkring Tranbjerg, så kontakt GoTutor Lektiehjælp og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe. Vi tilbyder hjælp til lektier, opgaver og generelt øget forståelse for de faglige problemstillinger. Vi har stor erfaring i dit område omkring Tranbjerg og Aarhus. Du kan kontakte os via telefon eller e-mail. Når vi har hørt om, hvad netop dit barn har brug for, laver vi gerne et gratis tilbud på lektiehjælp skræddersyet til jer.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

En simpel pris

...så vi kan fokusere på det vigtigste: at planlægge et unikt tilpasset forløb!

Lektiehjælp

299 kr.

per time

  • Betal kun for de timer du bruger

  • Ingen gebyrer eller andre ting med småt

  • Mulighed for flere fag og undervisere

  • Rente- og gebyrfri finansiering tilbydes - Læs mere

Pris er inkl. materialer og opgaver fra:

... For at sikre den højeste kvalitet!

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn