Lektiehjælp i Taarbæk

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Taarbæk til dit barn?

Bor du i Taarbæk og søger lektiehjælp til dit barn? Oplever dit barn at have svært ved at følge med i et eller flere fag, måske matematik, fysik eller dansk? Er der problemstillinger, der bare er for svære at få styr på? Måske er dit barn kommet bagud af den ene eller den anden grund, eller måske er det kravene til eksamen, der giver anledning til bekymring? Uanset grunden kan lektiehjælp været svaret. GoTutor har stor erfaring med at hjælpe børn og unge videre, både på folkeskole-og gymnasieniveau. Vi er klar over, hvor vigtigt det er at gøre noget, når der er forskellige udfordringer i skolen, som børn og unge ikke selv kan se en løsning på. Ikke kun på grund af de faglige resultater, men fordi for store udfordringer kan få konsekvenser ud over det faglige, nemlig for glæden ved at gå i skole, for motivation og selvtillid – og endda påvirke det fysiske helbred på forskellige måder. Hovedpine og ondt i maven følger ofte med oplevelsen af ikke at kunne følge med i et fag, og uden hjælp kan skoletræthed let blive resultatet.

GoTutor tilbyder lektiehjælp bygget op omkring den enkelte elevs ønsker og behov. Lektiehjælp, der er tilpasset netop dit barn. Ønsker du lektiehjælp i Taarbæk, så kontakt os, og lad os svare på dine spørgsmål, give dig yderligere informationer, og fortælle dig, hvad vi kan gøre for dit barn. Det er naturligvis gratis at få et tilbud om lektiehjælp. Læs mere om vores dygtige undervisere, om vores tilgang til læring, om andres erfaringer med at modtage lektiehjælp - find masser af information relateret til lektiehjælp. Du er velkommen til at sende os en mail eller ringe til os. Find telefonnummer og e-mailadresse her på siden. Vi hjælper gerne med at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe netop dit barn.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer