Lektiehjælp i Svendborg

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie
Nr. 1 på Trustpilot

En del af

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Svendborg til dit barn?

Hvert år hjælper GoTutor Lektiehjælp et stort antal elever i Svendborg om omegn, når de har brug for privatundervisning for at få helt styr på matematik, kemi, engelsk, dansk, fysik eller andre fag. Vi tilbyder hjælp på ethvert niveau i folkeskolen og gymnasiet. Det er vores erfaring, at hvis børn og unge ikke får den hjælp, der er brug for i et vanskeligt fag, får det ofte konsekvenser langt ud over det rent faglige. Nogle bliver udfordret på deres selvtillid og trivsel, mens andre oplever hyppige hoved- og mavepiner. Den overordnede glæde ved at gå i skole kan også blive påvirket. Der er mange grunde til, at lektiehjælp kan være en god ide. Måske er man kommet bagud i et fag pga. fravær, måske har man aldrig rigtig forstået den grundlæggende teori - uanset grunden kan det give så store vanskeligheder, når der skal løses opgaver i matematik eller skrives engelsk stil, at der er brug for at arbejde ekstra med stoffet og at få hjælp udefra.

Lektiehjælp tilbydes i og omkring Svendborg uanset fag og niveau. Kontakt GoTutor Lektiehjælp og hør mere om vores arbejde med børn og unge, hvad vi helt konkret har mulighed for at gøre for dit barn i Svendborg og meget mere. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål og til at give dig et gratis tilbud på lektiehjælp. Vælg eventuelt først at søge yderlige information her på siden. Vi har stor erfaring med privatundervisning i Svendborg, bl.a. af elever på Svendborg Gymnasium.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer