Lektiehjælp i Sønderborg

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Sønderborg til dit barn?

GoTutor Lektiehjælp har den bedste lektiehjælp i Sønderborg! Vi tilbyder lektiehjælp i mange forskellige fag i folkeskolen og gymnasiet, bl.a. matematik, tysk, dansk og engelsk. Mange elever oplever på et tidspunkt i deres skoletid at have behov for ekstra hjælp i et eller flere fag. Det kan fx skyldes, at man er kommet bagud, eller at man aldrig har fået sat de helt centrale problemstillinger på plads. Især i matematik er det helt nødvendigt, at den grundlæggende teori er indlært og forstået - og det er hyppigt netop matematik, der bliver for stor en udfordring for mange elever. Naturligvis er målet med lektiehjælp at få styr på det faglige. Men man skal ikke undervurdere den betydning, det kan have på den generelle oplevelse af at gå i skole, på selvtilliden og på trivslen, hvis et barn eller et ungt menneske oplever ikke at kunne følge med i et fag. Det er konsekvenser, der kan få stor betydning i mange år efter, at skolen eller gymnasiet er afsluttet. Lektiehjælp er en rigtig god mulighed til den, der af den ene eller den anden grund har behov for mere tid og hjælp i et fag.

Hvis du bor i Sønderborg og har et barn, som vil have glæde af lektiehjælp, så kontakt GoTutor, og vi sammensætter et forløb, der kan hjælpe netop ham eller hende. Ring eller skriv til os, så udarbejder vi et gratis tilbud. GoTutor Lektiehjælp har stor erfaring i at hjælpe elever i Sønderborg-området.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer