Lektiehjælp i Slagelse

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Slagelse til dit barn?

Har du også googlet "lektiehjælp Slagelse", og har du brug for en hjælpende hånd til et fag i skolen? Det sker for de fleste, at der kommer en tid i folkeskolen eller gymnasiet, hvor et fag giver ekstra udfordringer eller en kommende eksamen i dansk giver ondt i maven. Måske du har brug for hjælp til at lære regnereglerne i matematik, eller en der kan hjælpe dig med at få et overblik i din eksamenlæsning, fordi du har brug for en specifik karakter i et fag til din videre uddannelse. GoTutor Lektiehjælp tilbyder privatundervisning til børn og unge i Slagelse. Vi har god erfaring med at hjælpe elever fra både folkeskolen og gymnasiet med at genfinde selvtilliden, og få løftet fagligheden i dansk, matematik, tysk eller andre fag.

GoTutor Lektiehjælp i Slagelse har undervisere, der kommer fra hele landet, og flere af dem går på en videregående uddannelse i København, herunder DTU, Københavns Universitet og CBS. Vores underviser giver undervisning i fag som dansk, matematik, engelsk, samfundsfag og mange flere.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer