Lektiehjælp i Rødovre

Folkeskole
Gymnasie

Søger du lektiehjælp i Rødovre til dit barn?

Både folkeskolen og gymnasiet byder på mange forskellige fag, og det er ikke dem alle, man kan være lige god til. Et eller flere fag vil måske volde problemer, og det kan i værste tilfælde føre til en dårlig karakter på eksamensbeviset, når faget skal afsluttes. Hvad enten du søger hjælp på folkeskole- eller gymnasieniveau, kan vi hjælpe dig! GoTutor er den førende udbyder af lektiehjælp i Rødovre; vi har undervisere i og i nærheden af byen, så du nemt kan modtage den privatundervisning, du søger. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan give dig den bedste hjælp.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Rødovres bedste undervisere

Når du får tilknyttet en underviser fra GoTutor, vil du opleve, at vedkommende ikke blot vil agere lektiehjælper, men ligeledes mentor, som kan motivere dig i din skolegang. Undervejs i forløbet med lektiehjælp er det vigtigt, at du får succesoplevelser, så du også fremover føler dig motiveret til din videre skolegang. Din underviser vil gøre sit bedste til, at du får gode oplevelser og finder en glæde ved det fag, du ellers kæmper med. Vores undervisere har alle fået topkarakterer i deres undervisingsfag, så du kan være sikker på, at deres faglige redskaber er på plads. Derudover sørger vi for, at de gennemfører vores omfattende screeningsproces, som gør dem kvalificerede på et pædagogisk såvel som et socialt plan.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Fleksibel lektiehjælp i Rødovre

Vi tilbyder en række forskellige forløbspakker alt efter, hvad du har brug for. Du og din underviser vil sammen finde frem til, hvor dine problemer helt præcist ligger, så I kan arbejde målrettet på at forbedre dine kompetencer i det pågældende fag. Herefter skræddersyr din underviser et forløb til dig, der passer til det niveau, du ligger på. I kan arbejde hjemme hos dig selv, på et bibliotek, en café eller i et helt fjerde miljø, hvor du føler dig tryg. Vores undervisere er fleksible anlagt, så du kan modtage undervisning, når det passer bedst ind i dit øvrige skema og kalender. Det vigtigste for os er, at du får det bedst mulige forløb og afslutter dit fag med bedst muligt resultat!

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn